Reklama

Reklama

Dobrý synek

  • USA The Good Son (více)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pár děr v ději je převálcováno Culkinem, vymanivším se ze škatulky family-friendly herce ze série Sám Doma. Těžko se u takovéhoto komentáře nespoiluje, ale zkusím to... V prvé řadě bych toto rozhodně nedoporučil dětem, ostatně v Améru tento film měl hodnocení R, myslím. V druhé řadě zamhouřete oči, kdykoliv se na scéně objeví nějaký dospělý - nejenže rodiče nejsou zrovna z těch nejstarostlivějších, dokonce v jednom momentě selže i psychiatr, aby odhalil, kdo že je skutečným "chessmasterem" a padouchem. A taky tento film obsahuje Elijah Wooda. Nic světoborného si od toho neslibujte, ovšem jako mrazivý film na občasné televizní seance je to naprosto ideální. Za to dávám (trošku slabší) 4 hvězdičky. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbený Macaulay Culkin vo filme, ktorý nie je pre deti. Naozaj neviem, ako spravili to, že už od začiatku som mal o ňom pochybnosti, keďže Culkin väčšinou hrával chlacov, ktoý sú sympatický na prvý pohľad. Ten prechod z akéhosi nevinného detského príbehu niekde v zapadákove do niečoho vážnejšieho bol prekvapivo celkom uveritelný a bavilo ma jeho sledovanie. Celkovo je to dosť lacný film, ale povedal by som, že sa z toho vyťažilo dosť a reálne sa to dá nazvať Thrillerom. 7/10  ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Elijah a Macaulay sa ukázali ako slušná voľba a v niektorých momentoch im nestíhali ani dospelí herci. Scenár občas trošku zamrazil, ale to zvykne každý slušnejší thriller, takže k horroru mal film tak blízko ako 'Psycho' ku komédii. Predvídateľnosť sa dala čakať, občas trochu klišonudné, ale inak celkom slušné. Ešte by som vytkol hrozné nasvietenie v tmavých scénach, kde som len ťažko rozoznal o čo ide. 60%. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin byl už od pohledu vždycky hrozný spratek a Elijah Wood je po každé v očích takové neviňátko. Tihle dva jsou bohužel jeden z (bohužel) mála důvodů, proč se na film podívat. Příběh je taky hodně zajímavý, jenom je velká škoda, že to není drsnější. Na horor a Rkový rating mi to přišlo strašně slabé. Celkově toho mohli víc využít, místy je to takové chudé. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela solidni a hlavne napinavej film, kterej ale klidne moh misty trochu vic pritlacit na pilu, takle to hororovy obstaravaj asi 3, 4 sceny a zbytek je spis takovy drama o dvou kamaradech. Nicmene jelikoz ma film jen 80 minut, tak po celou dobu dobre zaujme, nenudi a jak Macaulay, tak Elijah tady podavaj hodne slusny vykony. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Zaměřovač na Henryho kuši je čelní znak z auta Buick Riviera. (Dartdevil)
  • Rozpočet filmu bol približne 17 miliónov amerických dolárov. Z toho bol honorár Macaulaya Culkina (Henry Evans) 5 miliónov a Elijah Wood (Mark Evans) zinkasoval rovný milión. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama