Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou příběhu je roztržitý profesor Sherman Klump, který se na první pohled zamiloval do své kolegyně, Carly Purlyové. Má to však háček. Klump je téměř dvousetkilový tlouštík a bojí se, že právě na to by mohla jeho láska doplatit. Hnán děsivými sny, rozhodne se vyzkoušet na sobě svůj objev, preparát, který testoval jen na morčatech. Ten z něj sice udělá štíhlého mladého muže s poněkud extravagantním chováním, ale má jen dočasnou účinnost, což znamená, že zpátky v tlouštíka se začíná měnit v ty nejnevhodnější chvíle, a to zcela nečekaně. Navíc se po čase štíhlé já, které si říká Buddy Love, začne až příliš vměšovat Shermanovi do života. Pokusí se mu přebrat Carlu, připraví ho o místo i bydlení, a dokonce se pokusí natrvalo zaujmout místo v jeho těle. Jenže dobrácký profesor si to nenechá líbit a je odhodlán zůstat sám sebou i za cenu nepříjemné tloušťky. (TV Nova)

(více)

Recenze (275)

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO COMEDY - Scény z klubu "Řev" byly jednoznačně nejlepší a nejvtipnější záležitostí z celého filmu. Zbytek bohužel už o dost méně vtipný, i když uznávám, že před mnoha lety jsem se dost smál i u scény, kde celá rodina prdí u večeře. Každopádně dnes, v roce 2013, musím uznat, že v celém filmu je dost povrchní a primitivní humor. Ale jako malej jsem měl Profesora rád a závěrečné titulky (Oldřich Kaiser, Oldřich Kaiser, Oldřich Kaiser,...) prokládané nepovedenými scénami jsem považoval za skvělou bžundu :) 65% ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Zbytočné a hnusné. Absolútne márne. A viete prečo to má 1 hviezdu a nie rovno odpad? Pretože to má ešte pokračovanie. Keby som dal odpad sem, neviem, ako by som mohol vlastne hodnotiť dvojku. Akože, nič proti tlstým ľuďom... A nič proti černochom... A tiež nič proti tlstým černochom... Ale čo je veľa, to je veľa. A tento film je priveľa po všetkých stránkach. Je jasné, že sú aj horšie, ale zamilovaný profesor je stále len priemer medzi tými hroznými. Jednoduchšie povedané, vznáša sa kúsok nad dnom. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Pozor! A teď aplaus. Přichází Reggie Volingter. 😄 Trošku trhlé, ale 100% americké. Vtipy 100%! Takže humoru je dost, ale ne pro každého. Eddie Murphy tu opravdu boduje. Poznámka: To že hraje snad všechny hlavní role, je šílené. U něj ale nic nového. Příběh je zajímavý, a až děsivý, kam může věda zajít. Scény jsou TOP! Český dabing je super. Film je vcelku milý, ale může být i zlý. Poznámka: Obéznější může film urazit. Hlavně pak právě vtipy. Ale nebojte se, jak nastoupí Eddie Murphy, Reggie bude v háji. 😄 Poznámka: Ty rodinné večeře jsou prostě geniální. 😄 Poznámka: Počkejte si na závěrečné titulky. 😄 Doporučuji, ale ne pro každého. Hvězdiček 4 ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Občas povedený vtípek, pozoruhodný výkon Eddie Murphyho a šikovná Jada Pinkett Smithová... to je vše, co se dá na tomto filmu hodnotit pozitivně. Jinak jde o podprůměrnou zábavu, která více lidí urazí než rozesměje. Viděl jsem to naposledy snad jako puberťák před mnoha lety a tehdy jsem se i smál, proto nechám dvě hvězdy a raději se k tomu nebudu již nikdy vracet. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Kto má rád Murphyho tu ho má 6x. V tomto fime si každý nájde niečo dokonca aj zoofilovia :D. Vo filme sú sice aj fekálne scény, ale to je dôvod prečo jen 1*. V tomto snímku sa Eddie fakt vybláznil do sýtosti a ukázal aký záber má, že zahrá neurotického leva salónov, intelektuála, zvrhlíka dokonca starú ženu. Príjemná komédia na zabitie času. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Film se natáčel v Beverly Hills v Los Angeles, v San Marinu a v Pasadeně v Kalifornii. Natáčelo se od 8. května do 8. září 1996. (rafix)

Reklama

Reklama