Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V newyorkském přístavu někdo zabije turisty a k případu jsou přiděleni detektivové Nick a Walter. Starosta pošle svou asistentku Rachel, aby dohlížela na vyšetřování. Pak něco napadne vlečnou loď a Nick s Walterem začnou tušit, že vrahem není člověk. Když konečně objeví vraždící chobotnici, při souboji s ní Walter zahyne a Nick musí požádat o pomoc Rachel. Policie ale zatkne údajného pachatele a jenom Nick ví, že skutečný vrah je pořád na svobodě. S pomocí speciálního potápěčského týmu se mu podaří najít úkryt osmichapadlového zabijáka a nebezpečný lov na netvora začíná. Tomu se ale daří unikat a navíc pronikne do tunelu, ve kterém je autobus s Rachel a dětmi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Veliká konina. Dějově stále dokolečka totéž a totéž. Obehrané klišé, triky ve tmě a nic moc, takže i opticky vepsí. Film jsem drobet přejížděl, neb jsem již dopředu věděl, co bude následovat. Celkově hodnotím jako hluboce podprůměrný snímek, nezasluhující pozornosti, u kterého jsem se jen nudil. Nova0404098774/8859 ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Je to velký, hladký, má to dlouhý chapadla s hromadou přísavek a ostrý zoubky, copak to je? No přece přerostlá chobotnice, která se chtěla usadit v New Yorku, ale ti zlí amerikános neměla ráda přistěhovalo, místo aby byli rádi, že se jim snaží trochu provzdušnit jejich přeplněné město, tak se ji snaží ty parchanti mizerní zabít, komu bude chybět pár turistů, přece chuděrka malinká musí být z něčeho živa. Mám rád monstr filmy, mají neopakovatelné kouzlo, které ovšem každému nesedí, proto by se na ně měli dívat jenom osoby, které se dokáží na podobné výtvory naladit. Scénář normálka, herci, hudba a režie taktéž, triky solidní, jen ta snová scéna, jak si to hlavonožec šine na sochu svobody, ta je tedy pěkně odfláklá. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Takovou kravinu jsem už dlouho neviděl. Scenárista musel být po frontální lobotomii, protože jinak si ty extra debilní dialogy vysvětlit nedokážu. A pak ta dvacetimetrová potvora, co se vejde do vraku lodi a do čističky a jejíž chapadla trčí odevšud... Efekty jako obvykle špatné, herectví mizerné, scénář snad ani neexistuje. (458.) ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Ale Nicku, ty jediný si budeš počínat vždycky správně." Druhé pokračování filmu s přerostlou chobotnicí je přesným příkladem nepovedeného béčkového filmu. Divák v něm nalezne snad všechny možné kýčovité klišé katastrofických filmů. Od počáteční nedůvěry hlavního hrdiny v sebe sama až po záchranu topících se dětí i psů. A to vše bez jediné známky vtipu či nadhledu. Všechny postavy totiž hrají velmi dramaticky, jakoby se jednalo o bůhvíco. Ale ve výsledku je to nuda k uzoufání. ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

To je ještě "lepší", než jednička :D Mistrovský přebor v dělání z komára velblouda. "Děti, zůstaňte v autobusu! Vedete si skvěle! Jste moc odvážné! Vůbec se nebojíte!" -"Vypadněte z toho autobusu děti! Celé to tu spadne!" ...o 20 minut později: "Vytáhněte toho psa!" a "Děti, vy jste tak odvážné!" Udělejte si laskavost a vyhněte se tomuto odpadu jak jen to půjde. Naprostý brak určený pro pozdní ranní vysílání. Nikam jinam (to, že chobotnice šplhá na Sochu svobody, je ten nejmenší problém). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama