Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V newyorkském přístavu někdo zabije turisty a k případu jsou přiděleni detektivové Nick a Walter. Starosta pošle svou asistentku Rachel, aby dohlížela na vyšetřování. Pak něco napadne vlečnou loď a Nick s Walterem začnou tušit, že vrahem není člověk. Když konečně objeví vraždící chobotnici, při souboji s ní Walter zahyne a Nick musí požádat o pomoc Rachel. Policie ale zatkne údajného pachatele a jenom Nick ví, že skutečný vrah je pořád na svobodě. S pomocí speciálního potápěčského týmu se mu podaří najít úkryt osmichapadlového zabijáka a nebezpečný lov na netvora začíná. Tomu se ale daří unikat a navíc pronikne do tunelu, ve kterém je autobus s Rachel a dětmi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Ale Nicku, ty jediný si budeš počínat vždycky správně." Druhé pokračování filmu s přerostlou chobotnicí je přesným příkladem nepovedeného béčkového filmu. Divák v něm nalezne snad všechny možné kýčovité klišé katastrofických filmů. Od počáteční nedůvěry hlavního hrdiny v sebe sama až po záchranu topících se dětí i psů. A to vše bez jediné známky vtipu či nadhledu. Všechny postavy totiž hrají velmi dramaticky, jakoby se jednalo o bůhvíco. Ale ve výsledku je to nuda k uzoufání. ()

freddy_k 

všechny recenze uživatele

Původně tři hvězdičky, ale kvůli neobjektivnímu hodnocení ostatních uživatelů přidávám jednu navrch. K shlédnutí OCTOPUS II. mě přinutil předchozí díl, který byl opravdu špatný. Řekl jsem si, že dvojka nemůže být taková kravina a taky, že ne. Dokonce bych si troufl říct, že co se týče horrorů s přerostlými hlavonožci, patří tenhle rozhodně mezi ty nejlepší. Jak po dějové, tak i herecké stránce nemám filmu co vytknout. Pár chybiček se sice najde, ale není to nic, z čeho by si měli fanoušci tohoto žánru dělat těžkou hlavu. ()

Reklama

Markuss odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu proč se tvůrci filmu pouštěli do tak beznadějného a předem k blamáži odsouzenému filmu. Tedy k nástupci Octopuse. Počáteční dvouhvězdičková podívaná se mění v šarádu nepovedených a ubohých scén: Hlava sochy svobody ve chřtánu chobotnice, děti zpívající několik hodin jednu písničku, souboj s octopusem, který přežije výbuch bomby ale už nepřežije ránu z harpuny. Odpad! je pro tento film velmi snesitelné hodnocení, tohle bylo totiž daleko pod úrovní naprostého dna. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Veliká konina. Dějově stále dokolečka totéž a totéž. Obehrané klišé, triky ve tmě a nic moc, takže i opticky vepsí. Film jsem drobet přejížděl, neb jsem již dopředu věděl, co bude následovat. Celkově hodnotím jako hluboce podprůměrný snímek, nezasluhující pozornosti, u kterého jsem se jen nudil. Nova0404098774/8859 ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Príšera zabije pár ľudí, jeden hrdina to zistí, ale nikto mu neverí a tobôž nie starosta, lebo sa blíži nejaká oslava. X filmov je postavených na tomto príbehu, jediné čo sa mení je príšera. Tento krát je to chobotnica. Jediné, v čom sa možno tento film líši od ostatných podobných je, že tento je oveľa horší ako tie ostatné a teda na rozdiel od iných podobných filmov, diváci by asi aj boli radi, keby ich radšej nejaká príšera zožrala ako by mali dopozerať tento film. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama