Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elegantní poručík Ray Tango zneškodní kamión převážející drogy. Drsný polda Gabe Cash si o tom s úšklebkem přečte v novinách a vzápětí se musí bránit útoku najatého čínského vraha. Obou policistů už má Yves Perret, mocný král podsvětí, plné zuby a rozhodne se je zlikvidovat. Na mysli ovšem nemá obyčejnou vraždu. Vláká je do opuštěné budovy, kde se oba muži poprvé osobně setkají. Vzápětí objeví zavražděného muže a než stačí cokoli podniknout, jsou zadrženi agenty FBI a obviněni z vraždy a odsouzeni na základě Perretem podvržených důkazů. Nejenže jsou veřejně zostuzeni, ale navíc se ocitnou ve vězení, které dříve hojně zásobovali těmi nejhoršími zločinci. Je jisté, že tady dlouho na živu nevydrží. Zbité policisty první noc na poslední chvíli zachrání zástupce vězeňského správce, který jim také poradí jak uprchnout. Následující noci oba využijí příležitosti a skutečně se jim podaří uniknout. Každý sám se pak pouští do pátrání po muži, který je dostal do pasti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (580)

H34D 

všechny recenze uživatele

Úspěch Smrtonosné zbraně na sebe nenechal dlouho čekat a dal vzniknout hned několika dalším sehraným parťákům ve zbrani. Tango a Cash má nejen několik zajímavých a originálních nápadů, co se týče konstrukce děje (seznámení parťáků, plán záporáka apod.), ale i způsobu natáčení (hlavně tedy slušivá akce). Stallone a Russel jsou docela v pohodě dvojka, obstojně hláškujou a zdařile se starají o odlehčenou, samozřejmě ne tolik realistickou, ale za to (dů)vtipnou atmosféru... 7/10 ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Výborný akčňák,jeden z nejlepších Slyových filmů.Hlavní dvojice je výborná,oba dva sympaťáci,Kurta Russella sice žeru víc,ale Sly je taky borec.Teri Hatcher je moc sexy a fakt,že hlášky mají převahu nad akcí rozhodně neberu jako nedostatek.A když už na akci dojde,tak stojí za to.Bavil jsem se královsky,možná ještě víc než u Demolition Mana.85 % ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slyšel jsem, že jsi druhej nejlepší polda v L. A." Já taky a souboj dvou druhých nejlepších poldů v L. A. mě vždycky pobaví. Zejména Tangův příspěvek ke snižování porodnosti je dokonalej, boj o vězeňskou záchodovou mísu je legen ... počkej si ... dární, Cashovu lekci Angličtiny pro začátečníky bych zařadil na program každýho jednání nepřizpůsobivých občanů na sociálce a kdyby policejní náborovej příspěvek zahrnoval i noc s Kiki, tak bych se snad i nechal naverbovat. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Po dnešní projekci jsem nucen převlíct kabát, označit film jako teplý střevní produkt, didakticky zakroutit hlavou nad debilitou scénáře, filosoficky srovnat se Sandokanem, herecky šoupnout týpka s kódovým označením 31/12 na seznam nejhledanějších teroristů světa a na protest proti "tomu vlasatýmu" nechat zastřelit každou máničku brokovnicí na kuličky. Mimochodem, ta ženská, kterou zachraňovali, musela mít dost jednostranné natáčení, když ji v jednom kuse někdo držel pod krkem, doufám, že záporáci použili aspoň antiperspirant, jinak si holka musela připadat jak v senior pavilonu orangutanů po liposukci. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Uf, tohle dost zevšednělo, za ty roky. Vybavuji si, že před lety jsem to ani nedokoukal, teď tak nějak že jsem byl i ospalej a nic jiného se mi nechtělo. Přijde mi to takové matné, přehnaně stylizovaný kontrast mezi dvěma hlavními hrdiny smrdící papundeklem. Pobavil akorát vtípek na Ramba a zaujala mladičká Teri Hatcher. Jinak od obou herců nic moc. 2.5* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (26)

  • V 71. minutě Tango (Sylvester Stallone) stojí v místnosti a venku spatří padoucha. Rozběhne se, proskočí sítí proti hmyzu ve dveřích a povalí padoucha na zem. Rám sítě je rozlomený. V následujícím záběru rám už zlomený není a tvář padoucha je překrytá sítí proti hmyzu, přitom v předchozím záběru tomu tak nebylo. (Pavlátko)
  • Pracovní název filmu byl The Set Up. (džanik)
  • Brýle, které ve filmu Ray Tango (Sylvester Stallone) nosí, má Stallone dodnes uložené mezi svými cennostmi. (ČSFD)

Související novinky

Strážci Galaxie s Kurtem Russellem

Strážci Galaxie s Kurtem Russellem

18.02.2016

Akční legenda z Hvězdné brány, Útěku z New Yorku nebo Tanga a Cashe ulovila další velkou roli. Kurt Russell se po Rychle a zběsile 7 objeví i ve druhých Strážcích Galaxie, kde si zahraje otce Petera… (více)

Tarantino a Cash

Tarantino a Cash

26.07.2006

Kdepak, žádný remake nebo pokračování dnes již klasického buddy snímku Tango a Cash se nechystá. To se jen kdysi zářivá hvězda akčního žánru Kurt Russell spolčil s režisérem Quentinem Tarantinem za… (více)

Reklama

Reklama