foto

Bing Russell

  • nar. 5.5.1926
    Brattleboro, Vermont, USA
  • zem. 8.4.2003 (76 let)
    Thousand Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Dick Tracy
1989 Tango a Cash
1988 Západ slunce
1987 Přes palubu
1979 Elvis Presley (TV film)
1976 Loneliest Runner, The (TV film)
New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
1975 Knedlíková banda
1974 Cry in the Wilderness, A (TV film)
Death Sentence (TV film)
Sex Symbol, The (TV film)
1973 Runaway! (TV film)
Satan's School for Girls (TV film)
Set This Town on Fire (TV film)
1972 Now You See Him, Now You Don't
1971 Million Dollar Duck, The
Taste of Evil, A (TV film)
Yuma (TV film)
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
1968 Blackbeard's Ghost
Cesta do Shilohu
Můj miláček Brouk
1967 Ride to Hangman's Tree
1966 Billy the Kid versus Dracula
Incident at Phantom Hill
Iron Men, The (TV film)
Madame X
1965 Cesta spásy
1964 One Man's Way
Podzim Čejenů
1963 Srocení orlů
The Stripper
1962 Stakeout!
1961 Saint of Devil's Island
The Great Impostor
1960 Sedm statečných
1959 Dobrý den na věšení
Kavaleristé
Poslední vlak z Gun Hillu
Rio Bravo
1958 Cattle Empire
Suicide Battalion
1957 Bailout at 43,000
Beau James
Bombardéry B-52
Drango
Fear Strikes Out
Land Unknown, The
Přestřelka u ohrady O.K.
Ride a Violent Mile
Teenage Thunder
The Deadly Mantis
The True Story of Jesse James
1956 Behind the High Wall
Cavalry Patrol (TV film)
The Price of Fear
Útok!
1955 Crashout
Cult of the Cobra
Líbej mne až k smrti
Lucy Gallant
Tarantula
1953 Big Leaguer

TV seriály

1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 An Eye for an Eye

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace