Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Český splatter s Jaroslavem Duškem a Dádou Patrasovou v sexy kůži a s brokovnicí? Ondřej Neff jako inteligentní superzombivec s vrstvou make-upu, kterou na sobě nemá ani Helenka Vondráčková? Pornoherec jehovista? Dlouho (jestli vůbec někdy) jsem se u českého filmu takhle nebavil. Cože?! Zombie, že jsou ohrožený druh? ()

venus odpad!

všechny recenze uživatele

Hned jak se v prvním záběru objevila Dáda Patrasová, jak mlátí do hlavy zombieho myslivce šutrem, tak už v ten moment jsem věděla, že to bude ODPAD všech odpadů! Pomoc zombie myslivci... co s nimi? Mám skvělý nápad...v kýblu rozmícháme mozek kamaráda a potřeme s ním všechny myslivce, ti se sežerou navzájem a je to vyřešené! A na závěr dokonalý happy end - nový pár si stopne Dádu Patrasovou v tanku! ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Punkovej zombie námrd, se zombie myslivci (zombie myslivci!!!), hláškujícím Dolanským, slepým filozofem Duškem a Dádou Patrasovou, co tam střílí zombáně do hlavy a na konci přijede v tanku- no řekni, nezní to kurevsky skvěle? Zní co? Hmm, tak škoda, že je to taková sračka. Jedna hvězda za Vypsanou fiXu... shit, kecám, obě, obě hvězdy jsou za fiXu, protože "Uwaga, uwaga! Palenie tytonia powoduje raka!" ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Najprv to dobré a to, čo oceňujem - herecké výkony v spojení s dialógmi vypálili tak, že na 95% neznejú trápne, hlášky sa vyskytujú a v drvivej väčšine nepôsobia násilne či ako plagiáty, ďalej: niektoré nápady a scénky naozaj zábavné a vtipné, najmä primárny námet: filozofický kurz o hľadaní zmyslu života v penzióne Halali prepadnutý zombie myslivcami - to je senzačné. Niektoré pasáže, vďaka autorskej znalosti filmov, žánrov a všetkého okolo toho sú vcelku nápadito zrežírované, niekedy to však (ideme na horšu časť) prepísknu a vyznie to násline či trápne, občas sa tvorcovia snažili až príliš citovať/parodovať/odkazovať a tak neodhadli mieru a pôsobí to umelo. Snaha je však taká očividná, že to (ako som už spomínal) na mnohých miestach zachraňuje. Soundtrack hrozný a vizuáln taký libový - nemastný, neslaný (nezohráva účel ani ako parodický na istý vizuálny štýl ani nie je príťazlivý, také nič, skrátka natočené). Čiže vo výsledku presné tri hviezdičky. Berte to ako snahu o niečo v našich zemepisných šírkach nevídané a nebudete až taký zhrozený. Dušek ako slepá polozombie je fajn. A kopec hlášok sa vydarilo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zombie Myslivci po česku, aneb Mysliveckému Honu Zdar !! Dagmar Patrasovou jsem měl vždy za hodnou a milou paní z Kouzelné školky, ale asi jsem se hodně mýlil. Choking Hazard je brutální českou zombie komedií, která apsenci děje dokáže vykompenzovat satirickými hláškami, které se celkem povedly. " Budu sežrán Zombie Myslivci ! Tak nemá zemřít filosof ", " Jak to , že se vlastně ještě hejbe, když už má bejt dávno mrtvej ? A koho to sere ?! ", " Každou chvíli může ožít jako Lesupán ! " Film sice není nikterak dlouhý, ale kratší stopáž by mu jen prospěla, stejně tak i lepší výkony herců, kteří se jen tak bezduše přesunovali po place. Hudba byla dobrá a k filmu docela sedla. Jako přínos českému zombie funny hororu zajímavé -> Slabší 3 * . 45 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • V plánu bylo natočit pokračování pod názvem Choking Hazard 2: Festung Halali. (Fenk)

Reklama

Reklama