Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Jordan 

všechny recenze uživatele

Najprv to dobré a to, čo oceňujem - herecké výkony v spojení s dialógmi vypálili tak, že na 95% neznejú trápne, hlášky sa vyskytujú a v drvivej väčšine nepôsobia násilne či ako plagiáty, ďalej: niektoré nápady a scénky naozaj zábavné a vtipné, najmä primárny námet: filozofický kurz o hľadaní zmyslu života v penzióne Halali prepadnutý zombie myslivcami - to je senzačné. Niektoré pasáže, vďaka autorskej znalosti filmov, žánrov a všetkého okolo toho sú vcelku nápadito zrežírované, niekedy to však (ideme na horšu časť) prepísknu a vyznie to násline či trápne, občas sa tvorcovia snažili až príliš citovať/parodovať/odkazovať a tak neodhadli mieru a pôsobí to umelo. Snaha je však taká očividná, že to (ako som už spomínal) na mnohých miestach zachraňuje. Soundtrack hrozný a vizuáln taký libový - nemastný, neslaný (nezohráva účel ani ako parodický na istý vizuálny štýl ani nie je príťazlivý, také nič, skrátka natočené). Čiže vo výsledku presné tri hviezdičky. Berte to ako snahu o niečo v našich zemepisných šírkach nevídané a nebudete až taký zhrozený. Dušek ako slepá polozombie je fajn. A kopec hlášok sa vydarilo. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Punkovej zombie námrd, se zombie myslivci (zombie myslivci!!!), hláškujícím Dolanským, slepým filozofem Duškem a Dádou Patrasovou, co tam střílí zombáně do hlavy a na konci přijede v tanku- no řekni, nezní to kurevsky skvěle? Zní co? Hmm, tak škoda, že je to taková sračka. Jedna hvězda za Vypsanou fiXu... shit, kecám, obě, obě hvězdy jsou za fiXu, protože "Uwaga, uwaga! Palenie tytonia powoduje raka!" ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vy mi nedate pokoj ani po smrti?! ultimatni cechysticka zabava ktera si na nic nehraje a predevsim bavi jasne je to stupido ale na druhou stranu budete vyzdvihovat nektery sracky podobnyho razeni protoze sou Americky nebo budete taky trochu patrioti? peknej cernohumornej horor a navic z nalepkou Cz! konecne neco na co muzou bejt milovnici zanru patricne hrdi jo a Miroslav neumrel pro nic jeho mozek poslouzil a pozdrzel cas nez se zabijacti myslivci vydali zpatky prdet do hliny ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Takový hezký český ne úplně zombie horror jako spíš slasher. Děj lehce absentuje, to je možná ovšem lepší, postavy se drží uprostřed hotelu, tady zase absentuje logika (anebo je tu naopak přítomna lenost tvůrců). I to je ovšem přebito tajtrlíkováním všech herců - Janem Dolanským, kter ý výborně prodal svou už tak skvěle napsanou postavu až po Duška, coby slepého mudrce. Do toho pár pěkných holek, šíleného jehovistu Izzyho z Dogy a Dádu Patrasovou. V tanku. V rámci českých luhů a hájů hezká variace na Soumrak Mrtvých, které ovšem chybí větší výprava a důmyslnější příběh (zvlášť v závěru se udělá pár ošklivých trhlin), ale i tak si myslím, že to má slušný kultovní potenciál. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Jasně, spíš než o film jde o recesi. Je tam vidět zápal pro věc, ale stejně tak i nedostatek financí a filmařských zkušeností. Poslední stránky scénáře se nejspíš dopisovaly na place a s hudbou mohlo být nakládáno taky o poznání lépe. Na tři hvězdičky to ale stačí, jedna je za Honzu Dolanského a jeho hlášky ("Chuť se přeceňuje...", "Za tohle nás paní pokojská nepochválí...", etc). Inu upíři mají svou Buffy, no a zombie myslivci zase Dádu... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Dagmar Patrasovou přesvědčil k účasti ve filmu její syn Felix tím, že ji upozornil, že taková příležitost se asi už nikdy nebude opakovat. (scharkan)
  • V plánu bylo natočit pokračování pod názvem Choking Hazard 2: Festung Halali. (Fenk)

Reklama

Reklama