Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nadšení pro film z toho přímo čiší, ale o nějaké zábavě nemůže být řeč. Zombie myslivci jsou jen trapný úlet. Těžko můžou vyrovnat dialogy, které tahají za uši a poslepované scénky, kde někdo bezhlavě pobíhá s kečupem na hlavě. Největší hvězdou je tak překvapivě Dáda, která jako jediná dokáže surfovat na parodické vlně, jenž smetla vše ostatní. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Po prvním zhlédnutí jsem byl totálně rozčarován - z projektu, v němž se setkají Jaroslav Dušek (tehdy ještě jedoucí na mediální vlně) a Ondřej Neff a jehož trailer nabízel punc originální intelektuálsky laděné zábavy, jsem odcházel z kina předčasně a tady jsem pak při hodnocení udělil odpad! Po zhlédnutí druhém - televizním, svou ostrou kritiku přehodnocuji. Předně kino není pro tenhle film ten správný formát, funguje na bázi videoklipu a jako takový mnohem více vyzní z televizní obrazovky. Za druhé: díky první části a hlavně samému začátku, v němž vystupuje a hlavně promlouvá slepý guru Jaroslava Duška, bych hodnotil ještě výše, druhá část filmu plná zombie masakrů mi už ale tak neseděla. Měl jsem z téhle rozpolcenosti filmu podobný pocit jako při sledování Rodriguezova Od soumraku do úsvitu. Nicméně jsem téhle ulétlé zombie komedii přišel na chuť. Je stylová, s výbornou muzikou, v první půlce i hodně zábavná a je o radosti z natáčení a dělání filmu. A to je mi hodně sympatické... Podobné filmy: Soumrak mrtvých, Fido, Od soumraku do úsvitu ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Diskuse bude v neděli!" Skvěle obsazený film (tradičně parádní Jan Dolanský, vynikající Jaroslav Dušek, zábavný Roman Izaiáš a naprosto kulervoucí Dagmar Patrasová – a kromě nich i plno známých „nehereckých“ jmen jako recenzent, scénárista či někdejší šéfredaktor Tomáš Baldýnský, pornoherec a producent Robert Rosenberg, spisovatel a redaktor Ondřej Neff) plný filosofujících dialogů, nezávazného sexu, krve, mozku, ironického, černého (ovšem i trapného) humoru a tančících či kung-fu ovládajících zombie má snad jednu jedinou závažnou slabinu. Baví mě jako komedie, ale už ne jako horror, poněvadž z toho horroru moc nemá a i to, co čerpá z horroru je na filmu hlavně zábavné a komické. Zde to spojení horroru a komedie je pro tu horrorovou stránku filmu spíše na škodu. Já osobně ten film považuji za komedii, ne za horror. 3,5* ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi podivný film, ktorý nemal hlavu ani pätu. Neviem, či som jediný, kto tomuto filmu vôbec nepochopil. Snažilo sa to pôsobiť vtipne, ale vtipných scén (aspoň pre mňa) by som vedel spočítať na prstoch jednej ruky, možno by sa mi aj nejaké prsty zvýšili. Za tú jednu hviezdičku stál aspoň ten slepec, ktorý niekde v polovici filmu zmizol, ale našťastie sa tam potom vrátil:) ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Marek Dobeš písaval svojho času vtipné recenzie do Ikarie - bolo to na celom časopise asi to najlepšie. Vtipný je miestami aj jeho film - a tá vtipnosť je mimochodom na ňom to najlepšie. Všetko ostatné je poplatné Dobešovej neskúsenosti, poloamatérskym podmienkam, "prkennosti" hereckého ansámblu. Keby z tohto námetu urobil Marek poviedku - urobil by lepšie. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Dagmar Patrasovou přesvědčil k účasti ve filmu její syn Felix tím, že ji upozornil, že taková příležitost se asi už nikdy nebude opakovat. (scharkan)
  • Honorář Jaroslava Duška byla 1 koruna česká a měl se původně objevit jen v první polovině filmu. V průběhu natáčení však rozšířil svou účast i na druhou část filmu, a to stále v rámci původního honoráře. (scharkan)
  • Film byl promítán na věhlasném newyorském festivalu Tribeca Film Festival. (scharkan)

Reklama

Reklama