Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI, Joel Campbell (James Spader - Vlk, Sex, lži a video), unavený po letech strávených pronásledováním vrahů, opouští L.A. a začíná nový život v Chicagu. Ale o pět měsíců později se jeho nový domov stane místem několika obzvláště děsivých vražd, které mohou být dílem jen jednoho muže: Davida Allena Griffina (Keanu Reeves - Matrix) - nepolapitelného rafinovaného vraha, který se rozhodl zahrát si se svým dřívějším pronásledovatelem krutou hru. Chladnokrevný vrah posílá Joelovi fotografie vytipovaných obětí, místa činu zanechává bez jakýchkoli stop a s potěšením sleduje jeho reakce, když nevinní lidé umírají. Poté co se Griffin dostane do jeho blízkosti, musí Joel rychle hledat způsob, jak ho zastavit dříve, než zemře někdo z jeho nejbližších... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďakujem krásne, nemusím! Čím to je, že sa dám vždy nalanáriť na odsudzovaný film s hviezdnym obsadením s malinkou nádejou, že to snáď nebude také zlé?! Ale toto prekonalo všetky moje predstavy. Klišéovitosť ma oblievala vriacou vodou počas celého filmu, za zmienku nestál ani jediný možný efekt a to bol výbuch na konci filmu. Digitálna kamera je otrasná, napätie bolo zo scenára asi vygumované a navyše tá Reevesova rolička. No čo dodať. Pozeral som to na etapy tri dni. 40%. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole, sračka jak hrom! Asi to chtělo něco vytěžit z matrixovské popularity Keanu Reevese, ale ani on ani nikdo jinej tohle nemůže zachránit. Možná jen děj měl jakýs takýs potenciál (i když žádná velká sláva to není), ale všechno ostatní byl totální průser přes celej dvůr. Ať už jde o děsnej 90kovej fílink nebo o extrémně dementní zpomaleně-sekané záběry, amatérské digitální výbuch na konci, nulové napětí, herecké výkony jak z Chvilky pro tebe a televizní odfláknuté zpracování. Prostě jedna velká nuda se 3 známými herci, na kterou se nevyplatí koukat... ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Čistej průměr. Neurazí ale ani moc nenadchne. Keanu Reeves je herec kterého mám celkem v oblibě a dle mého hrát umí, ale myslím, že role psychopata nebyla pro něj nejšťastnější. Spíše by mu sedl ten detektiv dle mého názoru. Prostě jsem mu tu zvrácenost a možné šílenství nevěřil. Ale tak dělal co mohl a snaha se cení. Příběh je takovej vlažnější, vražd je málo a navíc je skoro ani nevidíte. Třeba filmy Sedm nebo Vraždy podle Jidáše mě dostaly podstatně více. Tohle je absolutně průměrný krimi thriller s lepším obsazením. ()

Chuanek 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že sem byl trošku zklamaný po shlédnutí, ale když si vemu klady a zápory, tak je to takový filmeček na odreagování, žádné velké lekání, žádné velké vraždění, spíš trošku naivní, až to bolí. Ale tak zase je tam Keanu Reeves, který nalákal nejen mě, abych se podíval na tuhle záhadnou krimi, která ode mě nedostane víc než pár hvězdiček, ale to jen za vtipné scénky, kde něco hoří a Keanu je naprosto v klidu, i když je kolem něj spousta kotlíku s benzínem, nebo scénka kdy si Reeves odjíždí v hořícím autíčku, tohle by měli vystřihnout a udělat z toho pohádku =)) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Uz hádam vsetci poznajú príbeh ako "dobrovolne" sa Keanu dostal k tomuto filmíku. Ale nakoniec je to taký príjemný amatérsky film rozoberajúcu otrpanú, ale američanmi stále obľúbenú tému masového vraha. Reevesovi to na počudovanie ide a je príjemne uvoľnený (no čo iné mu zostáva, však?). Stačí si predstaviť, že to natočil sused s požičanou kamerou a dá sa to prežiť... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Někdo zfalšoval podpis Keanu Reevese na smlouvě ke snímku. I když byl podle něj scénář strašný a vůbec ho to nezajímalo, nebyl schopný dokázat, že to není jeho rukopis. Nechtěl se soudit, tak to natočil. I pře svou nízkou kvalitu se film držel dva týdny na prvním místě návštěvnosti v USA. (Reventador)
  • James Spader, který si ve filmu dopřává vietnamské nudle, ve skutečnosti vietnamská jídla nemá rád. (akisha)
  • Úvodní Griffinův (Keanu Reeves) kung-fu tanec na píseň "Dragula" od Roba Zombie je poctou Reevesovu předchozímu filmu Matrix (1999). (akisha)

Reklama

Reklama