Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Škoda toho množstva úchylností a nechutností, ktoré boli až za hranicou akejkoľvek vkusnej komédie. Táto satira na reštauráciu mala skvelý základ, lebo celé to zákulisie pôsobilo skvelo ironicky a sarkasticky. Úžasne vystihnuté reakcie personálu na rôzne situácie, do ktorých ich stavali zákazníci. V tej časti reštaurácie, kde sa zdržovali hostia široký úsmev a empatický dialóg, no ako náhle sa ocitli v zákulisí kuchyne, tak pretvárka išla bokom. Niektoré hlášky a scény boli perfektné, no bohužiaľ celý film ťahali dole tie prehnané nechutnosti, čo bola naozaj obrovská škoda :( ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné, jak zdejší hodnocení důrazným způsobem značí. Sice se tu nechutnosti objevují jak na talíři, kterých po filmu profrčí kvanta, ale i tak jsem se chvílemi dobře pobavil i když nechutnosti jednoznačným způsobem převládaly. Co nadělám, když sleduju film, odehrávající se v zapadlém fastfoodu, kde každá postavička velkého kolotoče je postavou sama pro sebe a originalitou se rozhodně nevyjímající. Nedivím se, že to pak dopadne tak jak to dopadne. Přesto i když, střed filmu je vcelku nuda, závěr ho dokonale vystříbří a neméně potěší. Protože to co všem po celou dobu filmu vadí, se na konci parádně vyjasní. Tečka. Doufám jen, že si šéfkuchař nepohrál nikdy takhle jako v tomto filmu se mnou. Neměl by důvod, ale když má blbej den... ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všichni co jste tomuto filmu dali 1* nebo Odpad! řekněte zasmáli jste se? Nebo jste bohužel byli nuceni dokoukat tento pro vás určitě hrůzostrašně nudný, oplzlý a nevtipný kus filmového odpadu? MOžná se hodně lidí bojí napsat svůj názor, který je jiný než lidí okolo. Mít uctu k druhému je fajn, ale nemít uctu k sobě je docela smutné, ale určitě jste všichni hodnotili podle vašeho nejlepšího a nejsvatějšího vědomí. Malá odbočka co se týče kritiky lidí na čsfd. Film waiting(kdo vymyslel český název potřebuje krucifixem do oka!) je čísta americká teenagerská komedie. Tentokrát s menším počtem sexu, ale větším počtem nechutností a hrátek(ano myslím tim hdu na homouše :D). Jenže je tu velké ALE. Tento snímek nechce parodizovat každý úspešný film v minulém roce, aby si pomohl k většímu výdělku(Scary movie). Pravděpodobně ani neplánuje 150 pokračování. Proč se člověk taky jednou nemůže zasmát vtípkům, které jsou na hranici vkusu a nezačít křičet o jakou jde naprostou kravinu. Film není dokonalý, ani dobrý, ale pobaví a za to si určitě 3* zaslouží. Ty dva brigádnici například jsou velmi zábavní pokud aspon trochu víte kdo je Snoppy Dog a jiní. Hlavní postavy mezi sebou válčí a všechny omějí pobavit a v neposlední řadě se aspon dozvíte, jak se máte v takovém malém fasfoodu někde v americe chovat, aby vaše jídlo bylo bez "neobvyklých" přísad. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný den v obyčejné restauraci. Možná i díky tomu se z tohodle filmu stává průměrný film, ale našlo se tu hodně dobrých momentů a ke konci jsem se docela dobře bavil. Hrálo zde i dost dobrých herců, především musím vyzdvihnout moji oblíbenkyni Annu Faris a nejen díky ní se na to dalo dívat. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

"I hate this fucking place sometimes, you know. Why the fuck do we need four more people on at this time of day, man? Look at this place, it's fucking dead! I swear, Dan needs to clean the shit out of his fucking brain sometimes, man. Fucking asshole. What are you looking at, fuck-wad?" Prostě velký úlet. :) Ale pro mne téměř kultovní! :D "The goat! The goat, you bastard!" ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)

Reklama

Reklama