Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walter Matthau podává jeden ze svých nejlepších výkonů v roli proslaveného fyzika, který musí vyřešit zvlášť ožehavý problém - odlákat svou oduševnělou neteř Catherine (Meg Ryanová) od snoubence, naškrobeného anglického suchara, a převést ji do náruče automechanika (Tim Robbins). Ten se k ní perfektně hodí, avšak stojí to velké úsilí změnit zaolejovaného chlapa v nablýskaného šlechtice. I když se vám to zdá nemožné, nepodceňujte nápady strýce Alberta a sílu lásky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a inteligentě vtipný film. Humor je nenásilný a není hlavně vulgární jak mají dnešní komedie ve zvyku. Nic méně hlavně díky hereckému obsazení se tento film stává výbornou podívanou. Tim Robbins v dosela neobviklé postavě (teda aspoň pro mně) na druhou stranu Meg Ryan v naprosto typické postavě (opět pro mně) no a vynikájící a famozní Walter Matthau, který mne pobavil v každé komedii ve které hrál. Tento pán je prostě pan herec. Celá skupinka fyziků je skvěle laděná. ()

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemný, odlehčený filmík v hlavní roli s Timem Robbinsem, který působí jako postava velmi kladně a sympaticky. Výběr vedlejších herců je také hezký - Walter Matthau, Stephen Fry, Tony Shalhoub. V této herecké sestavě vytvořil film příjemnou atmosféru s "vědeckým podkladem". Přesto, že se nejedná o žádný trhák, tak já jsem nadšen a film doporučuji. ()

Reklama

principessa 

všechny recenze uživatele

Waltera Matthaua jsem měla vždycky ráda, je to takový milý dědulka a už jeho přítomnost slibuje pohodovou podívanou, navíc obsadit ho do role Einsteina hodnotím jako opravdu výtečný nápad. Einstein a jeho parta velmi aktivních roztomilých staroušků, kteří by si mohli založit továrnu na výrobu náhod, mě několikrát zvládla rozesmát a já si mohla na chvíli docela odpočinout od toho věčného přemýšlení nad smyslem a podstatou života. Je to taková fajn odpočinkovka na večer. 6/10 ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Rozjíždělo se to docela chabě, ale po několika trapných scén celý film nabral správný směr, i když Jerrymu Goldsmithu patří jiný žánr a i když to mezi výškou Timem Robbinsem a roztomilou meg Ryan jiskří, tak hlavní hvězdou filmu je Walter Matthau (v jedné ze svých posledních rolí) jako strýček Einstein. A komu vadí "Čas", do kterého je film zasazen, ať si zapamatuje, že čas je buďto relativní (Albert Einstein) či podle jeho kamarádů vlastně Čas vůbec neexistuje. Ale existuje tento film, bohudík. 70% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Vždy když jsem viděl v televizi upoutávku na I.Q., říkal jsem si "Do čeho to ksakru zase Einsteina namočili". Ale také jsem to nechtěl hnedka odsuzovat. A kouknul jsem se na to, načež teď musím svou kritiku pozměnit a uznávám, že je to i pohodovka, která neurazí. .... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama