Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Forty- 

všechny recenze uživatele

Napad kombinacie hororu a komedie je uz sam o sebe pekne gycovity. Ale dajme tomu, ze aj takato kominacia moze priniest slusny film. Dead and Breakfast nim ale nie je. Z komedialneho zanru sa celkom dobre poucil a pri par scenach som sa z chuti zasmial, ale napinavost hororu uplne chyba. V konecnom dosledku boli vtipne jedine sceny z bizarnymi umieraniami a extra porciou krvi. Inak nuda nuda nuda .... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušná zombie komedie plná humorných pasáží i několika trefných hlášek. Najde se tady sice spousta nesmyslů, ale ty se dají tvůrcům docela odpustit, protože jejich cílem bylo diváky především pobavit což se jim u mě povedlo. Nejvíc se mi líbil výběr pěkných hereček, které předvedly solidní výkony. Jediný kdo mi vadil docela dost byl ten zpěvák. Kdy jindy se najde šance podívat na tančící zombie vlnící se v rytmu country. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Zombies 7/10/// +docela zábava, děla si to legraci ze zombie žánru a přitom se tu odehrává regulerní masakr, celkem zajímavé postavy, atmosféra, několik opravdu zdařilých scén -možná se na maskách dalo ještě zapracovat, i když o dokonalost a věrnost tady nejde, mohlo být klidně delší/// Tak přestože tvůrci mohli dostat na film více peněz, nevidím v technické stránce zásadní problém. A možná dokonce to byl účel vytvořit takové zombíky. Každopádně dobrý nápad s nákazou a vůbec celí snímek je laděn jako jedna Britská parodie/komedie Soumrak mrtvých. Zde sice chyby suchý britský humor, ale i tak je to legrace a ještě ke všemu pěkně krvavá. Takže tentokrát spokojenost a já si jdu dát další porci vařených mozečků, tentokrát zaříznutý motorovou pilou./// Celkem 72%/// ()

obitus 

všechny recenze uživatele

No popravde jsem cekal mnohem vic. Nemuzu filmu uprit par opravdu vtipnych momentu a povedenych hlasek, ale cely je takovy utahany. Pochvalne vykriky na oficialni strance jsou dost mimo misu a srovnavani s Braindeadem nebo Shaunem je smesne. Herci se sice snazi a takovy David Carradine v epizodni rolicce vylozene potesi, ale kdyz i pri nejkrvavejsich scenach (motorovka vs zombies) zivam, je asi neco spatne. Nejlepsi scenou tak pro me zustava kratoucke tanecni cislo na pisen comin to kill ya. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná zombie ptákovina, ve které se půl filmu nic převratného neděje a půl filmu se bojuje o život. Za pochvalu stojí gore masakry i občasná vtipná scénka - tanec na krvavé podlaze, zápas s motorovou pilou zaříznutou v zátylku či průpovídky typu: ,,Hezkej dům...copak jste neviděli Psycho?!" Ke konci to vypadá, že nikdo nepřežije a ještě k tomu navíc se přidá asijská magie... jen jsem se chvílemi nemohl zbavit dojmu, že Portia de Rossiová až nápadně připomíná Umu Thurmanovou. Citací z různých filmů by bylo přehršel, snad jen kromě Psycha i Evil Dead, Braindead či Vetřelci. Líbily se rovněž metalové vložky a kreslené obrázky. Country úplně nemusím, ale k filmu sedlo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • V pokoji, kde šerif (Jeffrey Dean Morgan) najde motorovou pilu, je možné vidět plakát k filmu Lesní duch (1981). (Lumberjack)
  • Matthew Leutwyler získal dvě ceny v Německu na Víkendu strachu. Odnesl si Cenu diváků a Zlatého Glibba. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno