Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mrtví k snídani je nadprůměrná, oddychová a celkem vtipná "zombie" komedie, kde nechybí plno černého humoru, zajímavé a humorné vraždy, postavy zavedené do zajímavě vypadajících situací a nějaké to gore se zde taky najde. Na další projekci to nevidím, ale jako jednohubka to určitě nezklame. Bavil jsem se. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tento prírastok do rodinky zombie komediálnych hororov proste môžem. Obsahuje síce množstvo absurdných scén (neustály spev za doprovodu gitary, tancujúci zombies,...), ale napriek tomu je to super prča.Stále mám pred očami skvelú scénku s motorovou pílou, pri ktorej som nevedel, či sa smiať alebo báť:D. A k tomu mnoho mladých známych tváričiek (až na Legendu Kung Fu:D). Pekných 75%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela Funny Semi- Zombies Horror, který se po půli filmu přepne na Home Invasion, a tenhle žánr mi fakt vyhovuje.. Gore i přesto, že sahalo až do céčkových hranic, tak mě neštvalo,protože jsem to bral jako Komedii ! Jo je to Brak, ale strašně zábavnéj,klišovitéj je to prostě Úlet na pobavení ! Fajn hláška z Filmu : My jsme se ztratili ? Né už tam skoro budem.. A kde teda jsme ? Nějakéj LoveCock.. Lovecock ? Tak to seš skoro doma, ty přece miluješ čuráky .... :D ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ještě hodně dlouho po shlédnutí této nepopsatelné blaznivosti jsem kroutil hlavou a vlastně ještě teď nevím,jestli jsem viděl ten největší odpad,nebo naprostý skvost zábavy.Ale vím,ale vím,odpad jsem chtěl dát jen chvíli po dokoukání,,jenže pak jsem si vzpoměl na tu pasáž,za chvíli na onu a hned nato zas na jinou scénku a zjistil jsem,že už jsem se tak dlouho nepobavil.Parodii na splattery jsem nevěřil ani trochu,navíc,kdyby jste dali po prvních pár minutách na imbecilní výrazy,činy i výkony většiny zúčastněných herců,po chvíli by jste to vzdali.Až ke konci mi došlo,že to tam všechno vlastně i patřilo,herci si užívají a hlásí o sto šest,kvalitních splatter efektů parádní množství,že to nemá ani většina vážně se beroucích krváren,prostě doporučuji každému trochu bizardněji založenému divákovi! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Slušne krvavé a veselé. Celý film som zhliadol s nonstop úsmevom na xichte. Postavy sú zábavne priblblé. Taká malá apokalypsa v jednom nemenovanom zapadákove, kde frčia tancovačky, šerif zo seba robý dôležitého šéfa a má dementného poskoka, mestečko kde sa s novou vzorkou hnoja treba hneď pochváliť a pozvanie do tanca s miestnou dievčinou nemožno odmietnuť. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • V pokoji, kde šerif (Jeffrey Dean Morgan) najde motorovou pilu, je možné vidět plakát k filmu Lesní duch (1981). (Lumberjack)
  • Ve filmu bylo použito téměř 130 litrů umělé krve, z nichž 17 litrů se spotřebovalo během useknutí hlavy Davida (Erik Palladino). (Lumberjack)

Reklama

Reklama