Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Forty- 

všechny recenze uživatele

Napad kombinacie hororu a komedie je uz sam o sebe pekne gycovity. Ale dajme tomu, ze aj takato kominacia moze priniest slusny film. Dead and Breakfast nim ale nie je. Z komedialneho zanru sa celkom dobre poucil a pri par scenach som sa z chuti zasmial, ale napinavost hororu uplne chyba. V konecnom dosledku boli vtipne jedine sceny z bizarnymi umieraniami a extra porciou krvi. Inak nuda nuda nuda .... ()

TO 

všechny recenze uživatele

žádná sláva, mírně přitroublá zombie komedie, příběh nic moc, provedení nic moc, nijak zvlášť vtipné spíše i nudné, ve druhé půlce je pár povedených krvavých scének, ale to mě nestačí. slabší než Soumrak mrtvých, slabší než Briandead - Živí mrtví, slabší než.....výsledný dojem nic moc. Portia de Rossi tam hraje asi tak 1 minutu. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Geniálny "skoro zombie" splatter. V porovnaní so Shaun of the death určite viac tlačí na pílu a skôr sa približuje klasikám ako Bad Taste a Braindead, ktorým vo veľkej miere vlastne vzdáva poctu (viď napr. záverečná scéna s motorovou pílou). Nie je úplne dokonalý, ale kto by neodpustil tie drobné prehrešky pri pohľade na odstrelované hlavy či láskyplné strety motorovej píly a ľudského tela? Takto nejak som si predstavoval CHoking Hazard.Samozrejme za predpokladu, že by ho tovrcovia tak totálne nedo*ebali. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Moderní splatter, který mne velmi mile překvapil. Zombíci, vidláci, gore efekty, humor ... Trošku pomalejší rozjezd, který ale záhy velmi rázně vygraduje do otáček kultů typu "Evil Dead", "Brain Dead", "Evil Aliens" apod. Každopádně celkově jejich kvalit nedosahuje. Jde spíše o teenagerský horror, který se od půlky změní v docela slušný masakr. Škoda snad jen naprosto otřesného papírového obalu na českém dvd... ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 29.3.2010 - Neviem síce kto je užívateľ Martin001, ale asi ako jediný sa pri sledovaní tohto "veľdiela" nedostal do komatického tranzu a rozpoznal jeho pravé "kvality". Tým ktorí by sa rozhodli zhliadnuť tento paškvil na základe odporúčaní podaktorých užíveteľov, že sa jedná o druhý SHAUN OF THE DEAD si dovoľujem vystríhať pred scestnosťou takýchto porovnaní. Apropo ak sa tešíte na PORTIU DeROSSI, objaví sa vo filme v "čurde" čítajúcej cca 3 minúty čistého času. No a ak si chcete vylepšiť náladu, odporúčam do Vašej pozornosti síce ultralacný ale zároveň invenčný a zábavný zombie-trash SEVERED. Technická poznámka: Šitový film dostal od INTERSONICu šitové DVD. Obraz 4:3, titulky k songom posúvajúcim dej dopredu taktiež nehľadajte a ak by ste chceli nejaké bonusy odporúčam radšej "butylku" stoličnej. :-) (21.4.2006) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Matthew Leutwyler získal dvě ceny v Německu na Víkendu strachu. Odnesl si Cenu diváků a Zlatého Glibba. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru v březnu 2004 na texaském filmovém festivalu SXSW. (Terva)

Reklama

Reklama