Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná zombie ptákovina, ve které se půl filmu nic převratného neděje a půl filmu se bojuje o život. Za pochvalu stojí gore masakry i občasná vtipná scénka - tanec na krvavé podlaze, zápas s motorovou pilou zaříznutou v zátylku či průpovídky typu: ,,Hezkej dům...copak jste neviděli Psycho?!" Ke konci to vypadá, že nikdo nepřežije a ještě k tomu navíc se přidá asijská magie... jen jsem se chvílemi nemohl zbavit dojmu, že Portia de Rossiová až nápadně připomíná Umu Thurmanovou. Citací z různých filmů by bylo přehršel, snad jen kromě Psycha i Evil Dead, Braindead či Vetřelci. Líbily se rovněž metalové vložky a kreslené obrázky. Country úplně nemusím, ale k filmu sedlo. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Geniálny "skoro zombie" splatter. V porovnaní so Shaun of the death určite viac tlačí na pílu a skôr sa približuje klasikám ako Bad Taste a Braindead, ktorým vo veľkej miere vlastne vzdáva poctu (viď napr. záverečná scéna s motorovou pílou). Nie je úplne dokonalý, ale kto by neodpustil tie drobné prehrešky pri pohľade na odstrelované hlavy či láskyplné strety motorovej píly a ľudského tela? Takto nejak som si predstavoval CHoking Hazard.Samozrejme za predpokladu, že by ho tovrcovia tak totálne nedo*ebali. ()

Reklama

Revo2sion 

všechny recenze uživatele

To co nám servírují "pravé" horory (House of the Dead 2, Land of the Dead atd.) s kamennou tváří, můžeme o5 shlédnout ve vtipném vydání. Není to sice druhý Shaun of the Dead, ale Maluchi (nebo jaksetopíše) z pohotovosti a hlavně výborný Zach Selwyn se svou hitovkou " Were Comin To Kill Ya" a rýmovanou recitací příběhu jsou zárukou povedené parodie. Uznávám,že dost vtípků bylo patřičně předpotopních, ale 5hvězdiček dávám s čistým svědomím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušná zombie komedie plná humorných pasáží i několika trefných hlášek. Najde se tady sice spousta nesmyslů, ale ty se dají tvůrcům docela odpustit, protože jejich cílem bylo diváky především pobavit což se jim u mě povedlo. Nejvíc se mi líbil výběr pěkných hereček, které předvedly solidní výkony. Jediný kdo mi vadil docela dost byl ten zpěvák. Kdy jindy se najde šance podívat na tančící zombie vlnící se v rytmu country. ()

quorra

všechny recenze uživatele

Na filmech mě nejvíc sere promarněný potenciál, a to i u filmů od kterých toho moc nečekám. Ale tohle už je jako vopravdu moc! V rámci boje proti pirátovi v sobě jsem si tenhle film koupila v Albertu za 9,90. Pravda, není to moc. Ale těšila jsem se. Těšila jsem se na film, co stojí tak akorát za 9,90. Ale v obalu bylo jen papírový kolečko a ještě blbě vystřihnutý. A dokonce ani tady neexistuje škála, na které by se dal takhle hrůzný zážitek zaznamenat! EDIT: Konečně viděno a zařazeno k filmům, které nejde hodnotit, protože blbý až boží, jsou tam zombíci a David Carradine (i když jenom chviličku) a je to muzikál, víc vědět netřeba! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu bylo použito téměř 130 litrů umělé krve, z nichž 17 litrů se spotřebovalo během useknutí hlavy Davida (Erik Palladino). (Lumberjack)

Reklama

Reklama