Co je Andy? (TV seriál)

• Kanada

What's with Andy?

Animovaný / Pohádka

Kanada, 2001, 30 min

Když se mi líbí figurky, seriál má u mě napůl vyhráno a u Andyho jsou nádherné. Navíc ten kluk vyvádí takové blbiny a to i za cenu největšího průšvihu, dokonalého ztrapnění se, ztráty děvčete, které se mu líbí, že se vždycky slušně bavím. A dokonce ani ten dabing není špatný, což ke prakticky zázrak.(8.8.2007)

• Zíza

Nic moc zajímavého...(9.11.2008)

I když je to neuvěřitelně tupé, dobře se na to kouká a vedle těch ostatních blbostí na Jetix Andy celkem vyniká.(6.8.2005)

Andy je haluzák..a preto som ho často pozerával(29.6.2009)

Teď už bych se na to asi nekouknul, ale když mi bylo asi 12, tak pro mě byl Andy Larkin modla. Pohodovej seriál pro děti(7.12.2007)

• Matrinx

To má bejt jako středoškolák ? Vždyt se chová jako totální stupidní capart ! Můj 12-ti letej brácha je jeho vášnivěj fanda. Díky němu už jsem tohohle fracka- každej díl viděl snad stokrát. Nechápu ho.Všechno je schopen obětovat, svojí holku, jenom kvůli nějakýmu stupidnímu vtípku, ztrapnit se. Tahle se chová středoškolák ? Chápu jeho sestru,já bych ho asi na místě zabil :D Jinak i tak si myslím, že je to jeden z nejlepších "seriálů" na Jetixu (lepší je akorát Život s Louliem,který je na Jetixu vážně jediný normální) . Všem capartům bych doporučil aby se radši koukli na klasiku, třeba na Krtečka(ten se líbí i mě :D). Ta jim určitě dá toho víc než tahle kravina.(23.12.2007)

Jeden ze seriálu z Jetix, kterej sem fakt hltal a klidně bych na něj koukal i teď.(29.1.2008)

Jo tak tohle se mi moc libilo pohadka z jetixu fakt pekna :D... kdyz jsem byl nemocnej, tak jsem sledoval jen tohle :D(5.7.2010)

Mám taký pocit, že čím novší diel vidím, tým je jeho kvalita horšia od predchádzajúceho. Ale oproti ostatným JETIX-ovým seriálom je to fakt skvost a bez problémov sú pozerateľné aj tie najnovšie diely. Mám skrátka slabosť pre Andyho a jeho "taškařice".(21.6.2007)

najlepšie čo chodi na tv stanici jetix(25.10.2007)

Paradni oddychovka, nic vic, ale svuj ucel plni dokonale :-)(29.1.2009)

Kde jsou ty časy SuperMaxu s plno suprovými animovanými seriály. Jetix nedosahuje ani po kolena jeho kvalit, z těch filmů co tam vysilají je tento seriál o mnoho lepší než ty jiné..(27.1.2007)

Dost mě tento seriál oslovil a bavil. Nad míru. 80%(24.10.2010)

Jeden z lepších pořadů Jetixu. Andy je králem žertů :D :D :D(27.10.2007)

• MarekT

Velmi slabý seriál symbolizující postupný úpadek celkem sledovatelného programu Fox Kids, dnes již nekoukatelného Jetixu. Ale některé momenty nejsou špatné a u tohoto se narozdíl od jiných hloupostí dá i vydržet, navíc vybrané epizody patří k tomu nejlepšímu, co jsem v mládí viděl. 40%(3.12.2008)

Jak sa dá toto popísať? Na niektoré "ftípky" treba mať ozaj fantáziu:-) 80% aneb určite lepšie ako Lazy Town so Sportakusom (To je ten debil, čo skáče zo vzducholode)(14.2.2009)

Ze začátku mě to bavilo, postupně to upadalo do stereotypu a furt šlo o to samé, ale Andy je sympaťák..(28.11.2011)

Nejlepší pořad Jetixu.(25.4.2005)

Svého času jsem byl "donucen" sledovat programn Jetix skoro pořád. Co je Andy mi zůstalo v paměti a přistihl jsem se, že se na tento seriál těším. Prostě mě to oslovilo.(24.10.2010)

• Mischka

Jak který díl je dobrý.. některý je super, některý je opravdu velmi nudný a špatný..(20.12.2006)

<< předchozí 1 2 3