Reklama

Reklama

Co je Andy?

(seriál)
  • Kanada What's with Andy?
Animovaný / Komedie / Rodinný
Kanada, (2001–2007), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Předloha:

Andy Griffiths (kniha)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Obsahy(1)

V kanadském East Gacklu je o zábavu postaráno - žije v něm totiž Andy Larkin - největší světový vtipkař. Ten se svým kamarádem Danny Picketem neustále dělá různé vtípky, které jsou, jako on sám říká, dovedené k dokonalosti. Díky tomu ho však nesnáší celé město a velmi často se jeho žerty setkávají s nepochopením. Andy se však nevzdává a stále chystá kanadské žerty a další fórky na své učitele, svou starší sestru Jen i celý zbytek města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

No, musím říct, že jsem váhala jak hodnotit. Jenže jako menší divák jsem to kdysi milovala. Samozřejmě jako dospělák už si člověk uvědomuje, jak jsou ty věci absurdní, ale já nemám nejmenší problém se na to dívat i dneska. Vtipné je to a nápadité, postavy jsou sympatické a kdo by Andymu nefandil, že? :) ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Čau já jsem Andy, a fórky dělám rád, když se můžeš zasmát, to je príma věc. Začne to zcela nevinně, pak se to divně vyvine. To zase Andy vyvedl věc... 😃 Dnes po 15 rokoch je to ultimátny trip down the memory lane. Jasné, dospelý človek by už len krútil hlavou, ale vtedy... Vtedy bol Andy proste cool 😃 ()

Reklama

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

What's with Andy? představuje seriál mojí generace – většina hodnotících také jistě budou někdejší diváci dnes již neexistujícího Jetixu, kteří sledovali pořad jako děti. Já se k němu nejen z nostalgie rád vracím i v současnosti, protože jde o pohodovou oddechovou komedii s příjemným českým dabingem Filipa Švarce a dalších. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

To má bejt jako středoškolák ? Vždyt se chová jako totální stupidní capart ! Můj 12-ti letej brácha je jeho vášnivěj fanda. Díky němu už jsem tohohle fracka- každej díl viděl snad stokrát. Nechápu ho.Všechno je schopen obětovat, svojí holku, jenom kvůli nějakýmu stupidnímu vtípku, ztrapnit se. Tahle se chová středoškolák ? Chápu jeho sestru,já bych ho asi na místě zabil :D Jinak i tak si myslím, že je to jeden z nejlepších "seriálů" na Jetixu (lepší je akorát Život s Louliem,který je na Jetixu vážně jediný normální) . Všem capartům bych doporučil aby se radši koukli na klasiku, třeba na Krtečka(ten se líbí i mě :D). Ta jim určitě dá toho víc než tahle kravina. ()

Darthorias 

všechny recenze uživatele

Seriál môjho detstva, a je dosť pravda, že práve tá nostalgia, ho stále drží v mojich očiach ako seriál ktorý si rád zapnem ešte aj teraz keď chcem prosto niečo u čoho nemusím rozmýšľať. Neobíde sa to ale bez chýb, áno niektoré epizódy sú naozaj dobré ale niektorú sú fakt mizerné a osobne by som povedal, že sa to poriadne rozbehlo až druhov sériou, a v tretej to už dosť strádalo, ale to tomu neupiera tu nostalgiu a jednoduchosť, pre mňa stále solídnych 75%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Zápletka štvrtej časti tretej série s názvom Strašidlo Tery je poctou horrorovej klasike "Carrie" od Stephena Kinga. (matthew.17)
  • Prvá epizóda bola "natáčaná" v USA, ostatné v Kanade. (buLLiTT)
  • Rozprávka bola inšpirovaná sériou kníh Andyho Griffithsa. (buLLiTT)

Reklama

Reklama