Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nějaký černohumorný scény nebyly špatný (první vraždy v hotelu), ale těch nevtipnejch nebo vyloženě divnejch bylo mnohem víc. Zkrátka, pokud se zrovna někdo nevraždí a nepohřbívá, neni o co stát. Kdyby se přitom pořád jelo na vlně černý komedie a Berg by se vyvaroval ujetejch / rádoby dramatickejch / psycho scén, byl by výsledek mnohem zábavnější. Taky mi neseděl použitej sountrack, zvláštní práce s kamerou a závěr. Ale musí se nechat, že měl Berg docela odvahu, debutovat s takovouhle bizarností. Za herecký obsazení druhá silná hvězda. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Film sa svojim zameraním nedá prirovnať k nijakému počinu a preto túto potrhlosť treba vidieť. Avšak ako hľadám, tak hľadám, žiadnu spojitosť s Tarantinom nevidím - príde mi to ako minimálne film z jeho produkčnej siene. Rozmýšľam ako by to vyzeralo, keby sa to všetko skrátilo a vynechali by sa miesta, ktoré dodávajú prázdnotu. To by už išlo o naozaj neúnosnú smršť brutality čiernočierneho sarkazmu. Takže tá dĺžka ma predsa len niečo do seba a herci svojim výkonom naozaj niekedy vyzerajú, akoby tie psycho hrôzy ozaj prežívali. 75%. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem byla několikrát známými zrazovaná. Teď po shlédnutí mám ale pocit, že jsem viděla úplně jiný film než mí známí. Některé scény byly docela hodně brutální, ale byla to jízda od začátku do konce. Řetězec událostí absolutně neuvěřitelný. Všechno se na sebe nabalovalo jako sněhová koule. Pánové to prostě rozjeli ve velké stylu. Christian Slater mě hodně překvapil. Cameron Diaz hrála pěknou hysterku. Na druhou stranu chápu, že chtěla mít všechno absolutně dokonalé. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Komédia čierna ako peklo! Krutejšiu komédiu asi budete mať problém nájsť. Keď máte radi tento druh humoru, tak Very Bad Things je filmom presne pre vás. Christian Slater je ako psychopat veľmi presvedčivý - mal by ich hrať častejšie! Ostaní sú tiež nad očakávania dobrí- Jeremy Piven je dokonca vynikajúci. Úplne ujetý film, ktorý si zasluhuje stať sa kultom! K deju je omnoho trefnejší pôvodný názov- "Very Bad Things". Tieto Veľmi Zlé Veci sa tu totiž dejú neustále od začiatku filmu, len majú vždy rôznu formu (tyranská snúbenica, Boydovo buzerovanie zákazníkov, úplný záver s chuderkou Cameron). Samotné vraždenie je tiež Veľmi Zlou Vecou, ale len jednou z mnoha, mnoha, ktoré vo filme sú. Film obsahuje naozaj niektoré tak kruté scény, že človeku tuhne krv v žilách (najmä vražda hotelového ochrankára- ten jeho smrteľný vreskot v pôvodnom znení- brrrrr). Osobne som nič krutejšie asi nevidel. Všetky postavy vo filme zažívajú tak neskutočne extrémny zážitok, že sa pri ňom pre normálneho človeka nejde nezblázniť. Plusom jednoznačne je aj perfektne sadnúci soundtrack. Zase raz jeden nedocenený film. ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Povedená černá komedie, pět chlapů slaví rozloučení se svobodou jednoho z nich v las vegas, všechno probíhá jak má, potom ale Michael jeden z hlavních hrdinů nešťastnou náhodou zabije prostitutku, kterou si objednali, no a pak už jedna nešťastná náhoda střídala druhou až do konce filmu. Kdo má rád černý humor tak mu tohle dílko udělá určitě radost ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)

Reklama

Reklama