Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

xaver 

všechny recenze uživatele

I když je mi jasné, že nastupuju do rozjetého vlaku, je pro mě velice překvapivé, kolik hodnotitelů tento snímek odsoudilo jako naprosto špatný. Přitom je to celkem slušná komedie, kde exceluje Sylvester Stallone. Snad mu někteří nemohou odpustit, že jejich Rambo nebo Rocky má i smysl pro humor. Stejně jako ve filmu Oskar, i zde Stallone prokázal svoje herecké umění. Souhlasím, že děj a zápletka nic moc, ale za krásný humor a skvělé herecké výkony dávám 4. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Já bych to zase tak nezatracoval, pravdou sice je, že příběh není dvakrát originální, Stallone komediální role neumí a jako komedie je to křečovité, ale vidět se to dá. Arnie má Juniora a Batman a Robin, Sly “bodoval” s filmy Stůj, nebo maminka vystřelí, Dreddem, Denním světlem, Formulí a D-toxem. V rámci těhle filmů je “maminka” asi nejlepší. 2* ()

Reklama

Navi01 

všechny recenze uživatele

Jak už tu někteří psali, tak i já se musím přidat k údivu proč má tento film tak nízké hodnocení. Přitom je to opravdu parádní a vtipná oddychová komedie. Možná se mi to tak líbí, protože mám filmy se Slyem rád, ale spíš bych to viděl tak, že tu pár významných recenzentů udělilo málo hvězdiček a ostatní je nechtějí moc přehazovat aby nevypadali "blbě". Ať je to jak je to, tak takhle nízké hodnocení si tento film opravdu nezaslouží. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že na film se názor během let měnil. V době vzniku (a v kontrastu tehdejších  blockbusterů jako T2) to bylo zoufalé. Nicméně po čase (řekněme o 30 let později) dostal úplně jiný nádech a tím nemám na mysli nostalgii. Je to prostě film z doby, kdy byl ještě svět v pořádku. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone, můj oblíbenec, akční ikona, které sedí snad všechny žánry. Ať už jde o akční film, thriller, sci-fi , sportovní drama a nebo právě komedie, jako je tato. Musím se přiznat, že tato komedie je velice zábavná a několikrát jsem se přistihl, jak se směju nahlas. Sylvester Stallone si očividně natačení užívá a dokonce hazí dobré hlášky. Estelle Getty v roli matky je úžasná, ale za matku bych jí vážně nechtěl. Dialogy mezi matkou a synem mně nesmírně pobavili, jako například : " Nasyp si vločky a já ti zatím dojdu pro vajíčka ". " Ale mami, víš přece, že nemám vajíčka rád ". " To nevadí, tak si je dáš k večeři ". Určitě jsem zde našel několik scén, na které jen tak nezapomenu. Třeba mytí zbraně a nasledné kupování nové. Původně jsem chtěl dát 4*, ale film má bohužel tak neuvěřitelně zkažený konec, že to není ani možné. A to je škoda!!! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)

Reklama

Reklama