Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (306)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Sylvester Stallone, každý si vybaví především Ramba, Rockyho nebo případně další akční věci a tak by to mělo ve filmovém světě zůstat. Osobně mám Sylvestreho rád, ale patří k těm hercům, kteří si vytvořili svoji škatulku, ze které již není úniku. Jednoduše se na komediální role vůbec nehodí a není tak dobrým hercem, aby dokázal přesvědčit v každé roli. Navíc i samotný film stojí za houby, na komedii je málo vtipný a neutáhl by jej pravděpodobně ani silnější komediální kalibr. Stěží je to na jednu hvězdu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia s akčnou ikonou, ktorú produkoval Ivan Reitman (Dvojičky, Junior). Nielen Arnie (Policaj zo škôlky, Všade samé zvončeky), ale ja Sly vyskúšal presedlať do komédie a rovnako ako v prípade Arnolda aj tu by iný herec takúto blbinku asi neuhral. Stallone drží tento film nad vodou a pár vydarených momentov sa skutočne nájde. Neodpisujte to predčasne a tiež nečkajte zázraky. 75% - 4* ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Velkej polda a jeho strarostlivá, energická a drobná matka. Proč ne? Všichni jsme ze strany rodičů nějaké to ztrapnění zažili, matka už na palubě letadla stihla všem spolupasažérům povyprávět historky o svém chlapečkovi, ovšem tady je to obsahově hodně na štýru. Sylvester Stallone v řadě filmů úplně jiného ražení dokázal, že nějakou tu hlášku zvládne s grácií, ale utáhnout vyloženě komedii je už jiné kafe. Obzvlášť s tak mizerným (nevtipným) scénářem. Takže je to poměrně předvídatelné, ničím vyčnívající a místy křečovité. Zda Sly nebo třeba Arnie na tomhle poli uspějí, hodně záleží na kvalitách režiséra a jeho schopnostech upravit postavu nepříliš pestrému hereckému rejstříku obou pánů. Pár momentů to mělo, místy (vlastně často) jsem se ovšem zastihl ve stavu „nudím se“. ()

Caesar1993 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dost beznadějně, nicméně posléze se s toho vyklubala celkem slušná komedie. P. S. Docela to vypadalo na menší bitvu mezi Slyem a režisérem. Přišlo mi, že režisér se pokoušel z policisty Joea udělat typického průměrného policajta a Sly mu to svýma akčníma scénama docela úspěšně kazí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neni ani nijak extra vtipnej, ani nema nejak zvlast dobrej pribeh a uz vubec tu neni naka uzasna akce. Herecky vykony taky nijak skvely nejsou, i kdyz Stallone se tady dost snazi. Ale je tu jedna vec, kuli kery stoji za to tenhle film videt a to je maminka. Protoze ty sceny s ponizovanim Stalloneho fakt nemaj chybu a vubec nevadi, ze se situace opakujou. Takovej oddechovej film. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)

Reklama

Reklama