Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

První Seagalovy filmy patřily k mým nejoblíbenějším akčňákům.. Počínaje touhle šíleností, se ale úroveň jeho tvorby propadla až na absolutní dno!!! Scénář nepřináší nic nového, akční scény se stárnoucím Stevenem už nejsou to co bývaly, nesympatičtí herci (probůh jak se jim povedlo obsadit Krise Kristoffersona!) a hodně zmatená režie!!! Tohle už podruhé vidět nemusím.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A sakra kousek dřeva se mi odštípnul... to nevadí na vás je dřeva škoda, stačí mi ruce! Další z filmů ve kterých Seagal předává hlubokomyslná ekologická ponaučení. Je to slabší než Aljaška, ale určitě lepší než Patriot. I zde je možno vidět velkého Steva pořád v dobré formě se slušnýma bitkama a kopou hlášek. Vidím to na ten zlatej střed. I když možná jsou některý jeho filmy dějově a obsahově poněkud problematický, tak pořád platí, že v devadesátých letech se prostě na tohohle týpka dobře koukalo.55% ()

Reklama

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Tady už to jde se Stevenem z kopce. Předchozí ekologickou katastrofu v Aljašce jsem neviděl a pro jistotu to ani nebudu napravovat. Akce je tu fakt nijaká, špatně sestříhaná a už nezahřeje u srdíčka, jako v předchozích filmech. Sice to zdaleka není nejhorší Stevenův film, ale i tak je to hluboko pod průměrem. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Po ALJAŠCE V PLAMENECH je tohle druhý seagalův thriller s ekologickou tématikou. Krom v rámci žánru solidního příběhu, potěší zejména několik hlášek, slušná akce a pár explozí (pád kamionu ze skály). Také herecké obsazení je přinejmenším zajímavé - mj. na straně záporáků Kris Kristofferson a Stephen Lang. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Neni to nějaký famózní Seagal, ale pořád jsem dostal to co jsem čekal. To jsou skvělý prupovídky, stylový hadry, zlomený končetiny. A vše v pěkném country-americkém prostředí. Segalovo přestrojení je geniální... jezdí po městečku v autě ve svém černém saku a nabízí truhlářské služby zdarma. Podle mě poslední klasický Steven. Horší čtyři hvězdy ani nevím proč se mi to tak líbí (stejně jako Aljaška v plamenech). Asi hlavně kvůli příjemné oddechové atmosféře. - "Můžu zavolat tři sta agentů, který to tu prohledaj!" ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Natáčalo sa od 9. septembra do 4. decembra 1996. (m.a.t.o.)
  • Hra postavy Stevena Seagala na kytaru není pouze hereckým výstupem. Seagal hudební nástroj skutečně velmi dobře ovládá a sám se v minulosti pokusil uspět na hudebním poli coby autor. Jeho debutové album "Songs from the Crystal Cave" vyšlo v roce 2004 jako mix country, etnické hudby, popu a soft rocku s hiphopovými prvky. V roce 2006 pak vydal další album "Mojo Priest". (DArtanan)
  • Když si jde Jack (Steven Seagal) zahrát na kytaru, dědoušek z kapely, od kterého kytaru přebírá, hraje na obyčejnou španělku. V sekvenci, kdy se kácí se stoličky a Jack po kytaře sáhne, najednou drží v ruce výrazně jiný a mnohem pohlednější nástroj. (Franki69)

Reklama

Reklama