Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 3000 se skupina tzv. jeskynních lidí radí o tom, zda se mají pokusit přesídlit někam jinam za potravou. Starší mají strach, že by se to nelíbilo Démonům, ale na druhou stranu je nutné Démony vyhnat, aby se vrátili Bozi a opět chránili člověka (kvůli lidské sobeckosti a krutosti před nějakou dobou Bozi dovolili Démonům sestoupit na Zemi). Mladý Johny na Démony nevěří a vydá se prozkoumat možnosti. Zanedlouho se setká se dvěma lovci, kteří nejsou právě přátelsky naladěni, avšak náhle se společně ocitnou v situaci, kdy musí táhnout za jeden provaz. Jakási podivná klec je někam unáší – později se zjistí, že do tzv. centra lidské výroby. Ocitnou se mezi jakýmisi podivnými bytostmi, které si říkají Salk a mají v rukou nadvládu na planetě. Lidé jsou pro ně jen „lidská zvířata“, podřadné bytosti, které nejsou schopny se naučit ničemu složitějšímu. Když se ale při sesuvu půdy v horách objeví zlatá žíla, šéf bezpečnosti Terl a jeho asistent se rozhodnou, že se pokusí vyškolit lidská zvířata, aby pro ně těžili toto zlato z hory plné uranu, kde hrozí udušení. Zápletka akčního sci-fi filmu pak spočívá v tom, že se dělníci pod vedením Johnyho odhodlají ke vzpouře proti obludám – Salkům – a speciálně proti největšímu ze zloduchů, Terlovi, který se chce na úkor jejich úmorné práce obohatit. Na vítězném konci vzpoury stojí osvobození lidské rasy a otvírá se nová budoucnost pro jejich děti. (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (18)

Proviněni láskou (2004) (seriál)

  • Soundtrack do seriálu byl „zapůčen“ z několika hollywoodských filmů. Nejčastěji se zde vyskytují instrumentální skladby z trilogie Matrix nebo snímku Dracula (1992). Dále zde byla použita hudba ze snímků Pearl Harbor (2001), Daredevil (2003), Mission: Impossible II (2000), Loď duchů (2002), Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000), Vřískot (1996), Výkupné (1996), Hannibal (2001), Gladiátor (2000), Mercury (1998), Leon (1994) a mnoha dalších. Hojně zde byly používány také skladby od metalové skupiny Linkin Park. Také se zde objevilo několik písní od španělského zpěváka Alexe Ubaga. Píseň ze znělky nazpívala Guadalupe Álvarez Luchia a její název je „Culpable“ – pochází z alba „Cinco Sueños“ z roku 2003, přičemž song je cover písně „Culpable“ od Vicentica. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

John Travolta je žena!

John Travolta je žena!

10.09.2006

Tak to tedy alespoň bude v připravovaném remaku muzikálu Hairspray, kde ztvární postavu Edny Turnblad, jejíž dcera Tracy (začínající Nikki Blonsky) se zaplete do rasových nepokojů v Baltimore… (více)

Reklama

Reklama