Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Abych to řekl jazykem Tarantinova fanouška: Takže tady máme film. Plus úplně stejná zápletka a westernový kabátek. Mínus Tarantino/Rodriguez... Třetí výlet mezi mexické upíry je opravdu úplně vyvařený z prvního dílu, což je docela logické, poté co dvojka znamenala veliký odklon, když tolik pro příběh důležitý bar mých snů Titty Twister hrál v druhém dílu jen vedlejší roli. Pesce dokonale dodržel i rozdělení filmu, kdy první půlka je hodně stylový western s trochu klipovou režií plnou zpomalovaček a povedenou vizuální stránkou a druhá polovina je klasický upírský krvák, kdy se musí misionáři spojil s desperáty, aby mohli bojovat proti upírům z jedné hospůdky. Není to taková sranda jako jednička, ale třeba při fóru, ve kterém hrál roli nůž schovaný v botě a reprodukční orgány jednoho upíra jsem se skoro válel smíchy po zemi. Jinak se jedná o sebe-uvědomělou a s nadhledem branou béčkovou jízdu s jednou hodně silnou lekačkou (Bacha na trenýrky:-), která kvalit prvního dílu nedosahuje, ale ostudu mu rozhodně nedělá. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Na začiatok poviem že tento snímok je 100 percentné béčko. O hercov nejde, niesú príliš zaujímavý. Prvých 60 minút je dosť nudných až na úvodnú vydarenú akčnú scénu. Ale potom začne dosť adrenalínová jazda. Zmes čiernej komédie a krvavého hororu je celkom zábavná. Ale ako som povedal je to béčko a krátko po skončení filmu som si z neho už nepametal skoro nič. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"Señor, a lot of white folks go missing in these parts. Can I ask your name in case someone come looking?" "Bierce. Ambrose Bierce. And no one will come looking." Dvojku jsem strategicky vynechal, ale The Hangman's Daughter rozhodně stojí za to. Jasně, struktura je skoro to samé a zvrat úplně ten samý jako v jedničce, ale tentokrát je první polovina akční western plný kulervoucích a zábavně brutálních přestřelek, groteskních nahláškovaných postav (včetně těch vedlejších – němý kočí a slepý střelec jsou jasným highlightem) a nihilistických spisovatelů. No, aspoň jednoho. Trochu škoda, že Michael Parks, je víceméně (spíš více) pasivním pozorovatelem, protože co věta, to perla a navíc slouží jako příjemné zakořenění příběhu v reálném světě. Na druhou stranu, hraje reportéra a spisovatele, takže pozorování je vlastně jeho práce. Jinak film rozjíždí více provázaných linií, lehce rozvíjejících minulost některých postav z původního From Dusk Till Dawn, jež se samozřejmě spojí v Titti Twisteru, kde se znesváření protagonisté postaví upírům – a opět je to řezničina, jak se patří. P.J. Pesce je mnohem lepší režisér, než bych čekal a stylové využití kulis, malovaných pozadí nebo dynamických kamerových nájezdů je jenom špička ledovce. Hustodémonsky krutopřísná podívaná. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ďaleko lepšia záležitosť, než KRVAVÉ PENIAZE, takisto sa predovšetkým snažiaca za každú cenu byť frajerská, na rozdiel od predchádzajúceho dielu však udrží pozornosť, pretože nevieme čo sa stane a zaujímavé postavy sú rozohrané tak, že si človek až želá, aby k tým neodvratným jatkám nedošlo – čo je v žánri akčnej kúl zábavy veľká výnimka, Slabinou je pomerom aj vývojom čisto skopírovaná štruktúra originálu. Najzaujímavejšie je potom zakomponovanie Ambrosa Biercea, zaujímavej postavy americkej literatúry – i keď napokon vlastne totálne nezmyselné (spoiler = načo je na začiatku titulok, že zomrel za záhadných okolností v Mexiku, ak to nemá súvis s príbehom, o to viac, že je jedným z dvoch preživších ?) – – vychádza mi z toho jedine zámer zmiasť diváka – ale samoúčelné mätenie, to je nič... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím. Pro mě je tohle svým způsobem asi nejhorší díl celé série. Jeho jediným plusem je přechod do westernového pojetí, protože co se upířích masek týká, tak to byla jedna velká tragédie. Naštěstí se tu objevilo opět několik známých tváří a především dvojice půvabných hereček. Začátek filmu mě bavil tedy rozhodně víc, než následný masakr v hospodě. Úsměvný byl i fakt, že týden po svatbě ještě nadržený ženich neví, co má jeho stará pod hadrama. Být na jeho místě já, tak seru na rozvážení bible, zalezu někde do teploučka a pěkně to prozkoumám. 5/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo od 23. října do 16. prosince 1997 v Jižní Africe. Snímek byl natočen dříve, než druhé pokračování série. Uveden byl však později. (gogos)
  • Danny Trejo se jako jediný objevil ve všech třech filmech série. (gogos)

Reklama

Reklama