Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již sedmý měsíc trvá krutá občanská válka ve východoasijském Shadaloo. Psychopatický diktátor generál Bison kromě světovládných ambicí rád nepohodlným lidem láme vaz, a když jde do tuhého, dokáže své bojové umění podepřít i vražednými dávkami supravodivého magnetismu. Velitel místních jednotek Sjednocených národů plukovník William F. Guile má 72 hodin na to, aby se pokusil o nemožné. Infiltrovat shadalooské podsvětí (tvrdě koučované jednookým bossem a dodavatelem zbraní pro Bisonovu armádu Viktorem Sagatem), proniknout do tajné Bisonovy pevnosti, odkud chce ovládnout svět, zlikvidovat patologického tyrana v jeho doupěti a osvobodit desítky rukojmí, čímž uštří nerozhodným Sjednoceným národům mnoho starostí a nezanedbatelných dvacet miliard dolarů výkupného. Kromě správně nažhavených modrých přileb mu pomáhají dva "streetfighterové" Ken Masters a Ryu Hoshi a snaživá novinářka Chun-li, poháněná touhou po pomstě a snahou získat od sympaťáka Guilea exkluzivní interview. A tak, zatímco Bison sní o svém megaměstě Bizonopolis a ve své genetické laboratoři předělává bezmocného zajatce na vražedné monstrum, řítí se na bojových superčlunech k jeho ochrannému minovému poli ke všemu odhodlaný výsadek, v čele s plukovníkem Guilem. Akční filmové zpracování nejúspěšnější bojové videohry všech dob, kterou mohou stejně intenzivně prožívat její skalní vyznavač i ti, kteří v ní s Van Dammem budou bojovat poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Leno

Leno (hodnocení, recenze)

k tej hre dali najhorší príbeh , aký sa dal vymyslieť ( 5 * som dal za to , že aspoň nejaký S-fighter film natočili ) 

Even.Deeper

Even.Deeper (hodnocení, recenze)

Souhlas s uzivatelem JFL a Krysap - tohle ma byt parodie az satira zanru, ale dobre maskovana, takze to nejspise hodne lidi zmate.

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

To byla ukrutná prdel! Podle popisu a plakátu jsem měla za to, že to má bejt vážný, ale od začátku je evidentní, že to je komedie, až parodie. Fakt jsem se výborně bavila.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Hehe, moje ryzí guilty pleasure :) Předposlední fotku Van Dammeho, co je tady v galerii, jsem si kdysi nechal nažehlit na tričko (bohužel se po pár vyprání jaksi vypařila :-p), spolu s Timecopem a Náhlou smrtí JCVDho film, na kterém jsem byl kdysi v kině- a byla to výborná zábava. A Kylie to s bazukou fakt sluší :)

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

Souhlasí tady Ludjou.  1  dávám za kostýmy a 2  za to, že tuto hru jsem hrál na pouti.

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Je třeba ten film hodnitit i tak, že se může líbit dětem. Takže dávat ho jako odpad je přehnané...

Sir Vagas

Sir Vagas (hodnocení, recenze)

Jeden z mnoha pokusu převest Gamesku (zde Automatovku :o) ) na celovečerní Film vysledek pro mně uspokojivý osobní hodnocení 2,5* za snahu

Lefiath

Lefiath (hodnocení, recenze)

Geněrál Bizoň. Už když četl v recenzi tohle jméno, tak jsem byl odhodlán dát hodnocení nejvyšší.

Reklama

Reklama