Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

fars 

všechny recenze uživatele

No tak dobre, byla to sila a obcas byl humor dost fekalni, ale proboha to uz tady nema nikdo smysl pro humor? Ja se u toho dost pobavil. Mozna jsem uchylnej, ale smal jsem se skoro porad. Taky musim zvlast pochvalit vynikajici cesky dabing! Puvodne jsem chtel dat 4*, ale kdyz jsem zde videl tak nizke hodnoceni tak volim 5* + dva body do aktivity. David Spade byl skvely, pribeh zajimavy, herecke obsazeni pestre, rezie svizna, no proste do pohody... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nechytilo za kulky. Podobně šílený humor mám obvykle rád, ale tento snímek jen tak prosvištěl kolem. Úsměvných momentek je naprosté minimum, jsou-li vůbec nějaké. Příběh se mi nelíbil. Ze všeho nejvíce odpuzující je ovšem sestřih hlavního hrdiny. Na tento paskvil musíte být zřejmě patřičně naladěni. Ideálně snad i posilněni. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky harfuska. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Davida Spadea ještě z časů kdy na kabelovce šikanoval Chrise Farleyho, protože takového hajzlíka, aby jste pohledali, ale Joe Dirt, kde si naopak zahrál onoho dementního Farleyovského dobráka je vážně bída a to přesto, že obsahuje oba vtipy, které podle mě dělají dobrou komedii - psa ukájejícího se o hrdinovu nohu a ránu do rozkroku... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

David Spade je dobrý spoluhráč a nahrávač, že by ale utáhl sám celej film, to asi ne. Což krásně ukazuje zrovna tenhle film, který dost zachraňují herci vedlejších rolí (tajemný Walken, rozkošná Daniel, nadržená Pressly a divná Arquette). Pár vtipů dobrých, některé nápady ujdou, dopředu to postrkuje můj oblíbený fekální humor... Takový přijatelný průměr. 2.5* ()

ogi1 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie pojednávající o Joe Špínovi který se ztratil rodičům při výletu ke Grand Canyonu. Teď se živí jako uklízeč a žije v kotelně no a jednoho dne je pozván do rádia do šou jednoho chlápka který si zve do vysílání podivná individua a zkoumá jejich příběh, no a Joe začne vyprávět svůj životní příběh. Celkově mi příběh přišel na poměry komedie dostačující a poměrně dobrý. S humorem je to tu jak na horské dráze občas pobaví a občas zase u vás zanechá poměrně trapnou pachuť...nouze není ani o fekální humor. Herecké výkony jsou na dobré úrovni a hlavně David Spade v roli Joe Špíny podává hodně slušné herecké výkony a díky němu je i tato postava dost uvěřitelná. No jedná se o poměrně zábavnou odpočinkovou komedii u které musíte vypnout a příjemně se pobavíte mě osobně film hodně sedl a těším se na druhý díl. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)

Reklama

Reklama