Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Majrek 

všechny recenze uživatele

Výborná role mrzouta.... V kategorii "komedie" bych dal hvězdy dvě, v kategorii "německé komedie" by si film zasloužil čtyři hvězdy... Když přetrpíte začátek a rovnou to nevypnete, časem se z toho vyvine "koukatelná" záležitost (zvolnění tempa a méně viditelná snaha autorů být vtipní za každou cenu by snímku rozhodně prospělo). ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Bláznivá německá parodie na klasické pohádky. Je to krásně natočené a vizuálně nádherné, ale herci přehrávají a pitvoří se. Občas se najde velice vtipná parodická narážka (převážně Pán Prstenů) ale ostatní vtipy jsou až klasicky německé, což znamená že rozhodně ne vtipné. Ale koukat se na to dá velice příjemně, film neuráží, zabaví a uteče! ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročné, ztřeštěné blbnutí na téma Sněhurky, které si bez sebemenší úcty utahuje nejen z klasické pohádky, ale také Pána prstenů a dalších děl a dílek, od Čelistí po televizní seriály. Humor kolísá od trapného pitvoření po geniální momenty („Máme problém.“ – „No jo, tak hoďte prsten do ohně.“ – Ale my nemáme prsten. Máme Sněhurku.“ – „Tak hoďte do ohně Sněhurku.“) a přestože to zdaleka není tak dobré jako třeba Manitouova bota, ten kdo se dokáže uvolnit a s přimhouřeným okem přejít hluchá místa, kde humor zkrátka nefunguje, možná si užije pár osvěžujících chvil dětinské radosti. ()

DarkMatter 

všechny recenze uživatele

Tento film je naprostá hovadina. Jednoduše je tak příšerně stupidní až si ho zamilujete. Na něco takového je samozřejmě potřeba ta správná nálada. Onen motiv Sněhurky a sedmi trpaslíků je nakonec skutečně jen motiv. Neřekl bych, že jde o pouhou parodijní adaptaci pohádky, což je samozřejmě dobře. Děj totiž samotnou pohádku jen zdánlivě připomíná, ale jinak se drží svého. Humor je jednoduchý, ale za to účinný. Stačí debilní úsměv jednoho z trpaslíků nebo pošahaná písnička... Kulisy jsou líbivě pohádkové, herecké výkony někdy až obdivuhodné. Prostě jedna z nejlepších komedií podobného ražení. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká taškařice, která naštěstí si na nic nehraje, leč bohužel však ani moc nepobaví. Tedy pokud nepotřebujete k aspoň mírnému pousmání pitvoření průměrných kerců, vedených průměrným režisérem dle průměrného scénáře... Typická pitomost k uvedení na kterékoli pitomé televizní stanici k zaplácnutí pitomého programu pro pitomé konzumenty. Nepochybně s grantovou podporou nějakého pitomého unijního pakulturního fondu pro záchranu evropského filmu před kulturním imperialismem made in Hollywood... - - - P.S. Na dvd uvedeno jako "necenzurovaná verze". To si teda fakt neumím představit tu cenzurovanou... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama