Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U sledování Hudson Hawk jsem měl stejné pocity, jaké mívám při snaze zabrzdit na lyžích uprostřed ledové plotny. To člověk hraní jako o závod, řve na celé údolí, zatíná svaly, o kterých do té doby neměl páru, a když samým vyčerpáním dosedne na prdel a zarazí se o strom na kraji lesa, ohlídne se zpátky nad sebe, uzří svoje kamarády jak se mu z hřebene ďábelsky řechtají, a z posledních sil na ně zařve: "jeďte po modrý, volové!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jeden z najväčších omylov vo Willisovej kariére a dokonca aj v tej MacDowellovej. Takže radšej ruky preč. Milovníci ranných 90tych rokov a VHS kultúry to už ale aj tak omylom videli, lenže aspoň vedia, že sa k tomu netreba vracať a televízne reprízy (ktorých je prekvapivo celkom dosť) ignorovať. Ale ako pozerám, pre mnohých má tento film svojské kúzlo. Ja to s ním už radšej nikdy nerisknem. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu se můžu postavit dvěma způsoby: A) Nevypnu u toho mozek, budu to brát vážně. Film si neužiju a pak napíšu, jaká to byla blbost, jak mohl Bruce až takhle klesnout a dám odpad! Nebo B) Vypnu u toho mozek, nebudu přemýšlet a budu se jen bavit. A pak tomu můžu dát dobré hodnocení. No, pro mě je rozhodně schůdná druhá varianta. Protože tak šílený, ujetý a zábavný film, jsem už hodně dlouho neviděl. Rozhodně můžu doporučit. Zvláště pokud se vám fakt nechce přemýšlet a chcete se jen zasmát. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý asi ani sám nevie, čo vlastne je. Chvíľu dobrodružná akcia, potom zasa komédia a ešte ku tomu aj nejaké spievané scény. Podivná zmes. Bruce Willis v titulnej úlohe je však opäť silne charizmatický a dodáva tomuto snímku šťavu. Vďaka nemu je "Hudson Hawk" celkom pozerateľná záležitosť. So zhruba trojročnými prestávkami sa ku nemu vždy rád vraciam. *** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • S rozpočtem 65 milionů amerických dolarů a výdělkem jen 17 milionů byl snímek ve své době označená za největší filmový propadák v dějinách. (vimanzen)
  • Annu Baragli mala pôvodne hrať Isabella Rossellini, avšak kvôli problémom s chrbtom musela po niekoľkých dňoch natáčania projekt opustiť a prenechať tak miesto Andie MacDowell. (misterz)
  • Pôvodným kameramanom na projekte bol Jost Vacante. Kvôli chybám v natáčaní však opustil projekt a bol nahradený Dantem Spinottim. (misterz)

Reklama

Reklama