Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Jasika 

všechny recenze uživatele

Toho tady byly stovky, stovky a stovky.... Klasický příběh úchylného bohatého magora, který vezme pár lidí, milionů a jde se bavit. Příšerné herecká výkony, režie, žadný originální námět... na tomhle filmu není zhola nic zajímavého, až na jednu malinkou vecičku a to konec. Hodina a půl příšerného filmu stojí za tu poslední "hloupou větu". Musím říct, že mi to vyrazilo dech, ale stejně nemůžu dát víc než 1*. Znovu bych to nepodstoupila! ()

Henk 

všechny recenze uživatele

Po přečtení oficiálního textu distributora jsem si říkal,že mi to něco připomíná. Po deseti minutách jsem si říkal,že tohle už někde bylo. Po hodině dávám pauzu a štrachám v DVD, jestli to nemám dvakrát. Po konci si myslím,že jsem viděl i horší kreace na slavné předchůdce. Co ve filmu postrádám je gradace napětí(nikoli šílenství). Trochu mne rozhodilo,když odkráglovali hlavní hrdinku, ale ona to nakonec holka šikovná rozdejchala. No a konec byl docela slušnej. ()

Reklama

marco.uk 

všechny recenze uživatele

Mam statnicu z psychologie a preto viem, ze to bolo velmi velmi prehnane, aby ludia v uzavretom priestore uz na druhy den tak panikovali, plakali a neviem co a aby sa zacali treti den zabijat...Bolo jasne predvidatelne poradie,ako budu zomierat. Dej bol nudny, scenar na urovni filmu o praveku a vsetci herci a ich postavy mi boli vrcholne nesympaticki, samozrejme az na moju favoritku, bozsku Kelly Brook. Na jej zadok v tesnych dzinach sa da pozerat aj v takomto filme...Za prekvapenie na zaver a za Kelly...1+1=2 ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle mělo navodit nějaký pocit strachu nebo snad přímo fobii z omezeného prostředí, potom se to příliš nepovedlo. Téměř 45 minut si počkáte na prvního nebožtíka a co je horší, jednání všech zúčastněných postav nedává nějak smysl. Vyloženě mi vadil černoušek, který neustále kolem sebe rozhazoval rozumy a tak jsem si přál, aby právě on byl první obětí a byl od něj klid. V závěru si filmaři jednoznačně nechali prostor k pokračování a já doufám, že k němu nedojde. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je nehorázně špatný, kopíruje Saw, ale tak dementně, až je to nechtěně vtipné. Slabé herecké výkony, mizerný scénář a režie, absolutně nenápaditá úmrtí...tuhle ptákovinu by natočil student gymnázia za pár šupů. Ta jedna nezasloužená hvězdička je za konec, který jediný má v sobě prvek promyšlenosti...ale to co k němu vede je choleris dementosis. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama