Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kam až jsme ochotni zajít? Je pro nás 5 milionů lákavá sumička, pro kterou jsme ochotni třeba zabíjet? Filmů o zavření lidí do baráku a následném vyvražďování se mezi sebou bylo natočeno hodně. Téma je to vyzkoušené. Otevřený konec mě zrovna moc nepotěšil. Prostě je nemám ráda. Vzbuzují ve mě divné pocity. ()

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Zařazení tohoto snímku bych přirovnal spíš k psycho-thrilleru až hororu, než jen k thrilleru. Když si představíte, že vás zavřou s dalšími devíti cizími lidmi do baráku, ze kterého může odejít jen jeden, tak nervičky trochu potečou. Herecké výkony nejsou nijak zvlášť oslňující, ale ani podprůměrné. Prostě ten průměr. ()

Reklama

desolator6 odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde v polke som si myslel, že sa asi poserem od smiechu! Ako čítam komentáre.... no teda.... 6 miliónov. To asi dali tie peniaze tým na konci čo mali tie bágle. Ale vážne ľudia!!! Pri tomto musel plakať už scenárista keď to písal! Predstavujem si niečo na spôsob "Bože ja som kokot, ja som takýýý kokot..." Potom horko, ťažko zaplakal režisér, potom herci a celé to hovno si museli odniesť diváci. Toto by som vymazal z povrchu zemského. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

No, žádná špička to teda není, ale když máte chřipku tak vám je vše jedno a zvládnete i filmy, které byste nikdy neokusily. Film má několik průšvihů jedním z nich je bezesporu špatný scénář, otřelý a neoriginální. Sakra proč se vždy musí natočit dobrý film a pak minimálně 5 špatných kopií. Vždyť toto téma už tu bylo a daleko lépe natočené (Battle Royale, Kostka) a každý z oněch filmů měl pokračování tak proč točit pořád to samé? Celý děj je vlastně špatná kopie svých daleko lepších předchůdců , a proto měl-li film být v něčem neotřelý zvolil alespoň trošinku originální konec , který jako jediný chválím. Jinak ale děj je přímočarý a již od začátku jsem věděl kdo zemře první a kdo zůstane, postavy jsou špatně zahrané a jedna hvězda (Hopper) film prostě nedělá a navíc se nechal strhnout ostatními herci a hraje stejně špatně. Nejvíc mě ale rozčilovala postava statečného poldy a jeho přiblblý dialogy : " Já ho uznal zločincem" stejně jako nesmírně debilní žvanění o ničem v podání Dennise Hoppera. O zpomalených záběrech ani nemluvím, ty vyplnili snad půlku filmu, bez nich by film trval s bídou 60 minut. Dabing byl otřesnej hlavně ta feťanda a polda to produkci fakt nevyšlo. Filmu chybí alespoň náznak napětí a jistě uznáte, že vymyslet si magora který má úchylku ve rtěnce je hodně slabý a laciný. Být v pohodě dávám 1 hvězda, ale že jsem nastydlej a líbil se mi konec tak jednu hvězdu přidám. Ale nečekejte opravdu zázraky, film je špatný! ()

MT_Y

všechny recenze uživatele

Já musím naopak hodnotit poměrně kladně, ano byli tam scény, které byli absolutně zbytečné, popř. Slabé, ale celkově to bylo poměrně dobré. 🤗 Jeden herec mě tam štval od úplného začátku do úplného konce a to šlo o toho snad skladatele brejlatý muž. Takže bych film hodnotíl následovně : 4 hvězdy, 83% krátké odůvodnění : jak jsem již uvedl film pro mě stal za to, až na pár chvil a toho herce. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)

Reklama

Reklama