Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si o sobě, že mám smysl pro humor, dostávám záchvaty smíchu u Pythonů, Ally McBeal, Přátel, šílených parodií, satiry nebo jakákoliv komedie Woodyho Allena. Jenže u chlapa, který vesele rozřízne jelena, nechá z něj (v detailním záběru kamery) vylézt vnitřnosti, rozjařeně si jeho mokvající kůži narazí na sebe a ztřeštěně začne pobíhat po silnici, popřípadě v jiné scéně nadšeně mlátí svou ochrnutou přítelkyni po necitlivých dolních končetinách a ona se mu pak v povděku začne sápat po rozkroku - tak to pak jen vyděšeně zírám na obrazovku a nechápu, který sadista tohle považuje za komedii. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

To ošahávání koňského penisu v úvodních minutách mi mělo napovědět. Tohle je totální hovadina, ukázkový příklad absolutně dementního filmu. Seriozně nevím jak tohle mám ohodnotit. Ano chápu, že někdo v tom může vidět naprostou krásu bezbřehé anarchie, já v tom vidím naprostou kravinu, která je koncentrátem všeho špatného co v amerických komediích je možné vidět. Ano, je zde pár vtipných momentů, jejichž absurdita vyvolá lehké náznaky úsměvu na tváři. Ty ovšem dokážou totálně rozsekat ty druhé, absolutně tupé, absurdní, nechutné a bez sebevětšího smyslu, ze kterých je 99% filmu složeno. A už jen díky nim dávám odpad. Protože tahání za koňský penis, kousání pupeční šňůry a olizování otevřené zlomeniny mi nepřijde jako něco, co bych potřeboval vidět. Takže ne. Nesměji se. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Naprostá nechuťárna! xD ale je to mega prdel! Tenhle film nemá žádnej smysl je to uplně o hovně. Souboj mezi fotrem a synkem je fakt nářez xDD Tomuhle filmu mužete dát bud 4 nebo 5 hvězdičky nebo 1 nebo odpad.... nic mezi tim neexistuj! xD Tenhle film je jenom pro silný povahy. Nechuťáren je tam fakt dost ale stojí to za to! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

To by ma zaujímalo, či Green chápe, čo vlastne natočil. Či ten humor, ktorý nie je v pravom význame tohto slova vtipný, je zámerný, takže by sa jednalo o to, že sa smejeme na ňom preto, ako nie je vôbec vtipný, čím sa stáva vtipným. Možno je to veľký podvratný filozof, ktorého genialitu docenia až ďalšie generácie. Dúfam, že tá moja to už nedokáže. ()

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď vévodil mému osobnímu žebříčku filmového nevkusu Klub sráčů, ale Tom Green s jeho Freddyho úletem tento snímek minimálně srovnal. Přesto jsem tento film musel shlédnout - kdo by odolal vidět ehm ejakulaci slona ehm. "Musíš se vcítit do toho zvířete, musíš být v něm" - koho nyní při této větě napadlo, že rozřeže nějaké zvíře a vleze si do jeho čerstvě vykuchané kůže tak může směle přidávat hvězdičky, protože jste jedineční blázni jako Tom Green. Jsem i pro tvrdší srandu, ale TOHLE nebylo vtipné. To bylo dost pitomé a ujetost sama o sobě je velice nedostačující... Vím, že se nemá reagovat na jiné komentáře, ale nyní musím - Shit - nic proti tvému hodnocení, v jistém rozpoložení bych možná hodnotil stejně, ale aspoň to lépe odůvodni. Skvělý herci a skvělý scénář můžu napsat ke všem filmům, které se mi líbili a že je to nářez? To nepochybně...kdo kdy viděl Toma Greena v nějakém filmu či na MTV, tak ví o čem mluvím - on je totiž blázen a vůbec se nedivím Drew Barrymore, že ho opustila. Dívím se, že se s ním dala dohromady... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Film dostal v Amerike rating NC-17 kôli krutému sexuálnemu a bizardnému humoru. (Flipper)
  • Snímek se umístil na 23. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • DVD obsahuje aj verziu filmu, ktorá má rating PG (Parental Guidance Suggested). Má len tri minúty. (tomashrabek)

Reklama

Reklama