Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Freddyho úlet mně osobně dokonale zapadá do kolonky totálně debilního filmu. Je neskutečné, co si Green dovolí, nicméně se v té záplavě střel mimo terč (a že jde o většinu filmu) najde i několik malých klenotů, které onen cíl nakonec našly (u scény, ve které se mimochodem dozvíme, že nový Freddyho objev je na vozíčku, jsem se prostě musel smát nahlas!). Celkově je to ale slabota, zbytečně úchylná a přehnaná, která je extrémně křečovitá a naivně sází na to, že kombinace absurdní/vulgární/šokující musí znamenat vtipné... ()

darkreider odpad!

všechny recenze uživatele

"Oh My God", úbohé, nechutné, perverzné, nezábavné (asi začnem škaredo nadávať). Videl som tony filmov, horších aj lepších, ale toto je u mňa najdebilnejší film všetkých čias. Taký shit som som ešte nevidel a dúfam, že už nikdy neuvidím. PS: hodnotením odpad urážam filmy, ktoré som ohodnotil ako odpad, toto je nižšie ako odpad ()

Reklama

Simomon 

všechny recenze uživatele

BÉČKOVÉ OKÉNKO: Nejvic wtf film ever. Vsechny postavy se chovaj strasne naspeedovaně, umyslne debilne (pri rozhovoru Gordon napr vyskoci z okna atd.) Filmari se neboji niceho- a to ani zvířecí erekce! Jako komedie to na me uplne nefungovalo, zasmal jsem se tak třikrát. Ale je to skvelej filmovej experiment s neopakovatelnou atmosferou, kde jsou vsichni na fetu. Palec nahoru, 3/5* ()

Terter 

všechny recenze uživatele

Když se budu odvolávat na ten stupidní český překlad, řekl bych, že to není úlet Freddyho, ale úlet Toma Greena, který jaksi nepochopil, že netočí další ze svých show, ale regulérní film. V některých scénách (továrna na sendviče, restaurace) by divák spíše čekal obyčejné lidi, kteří neví, která bije a kameru snímající jejich překvapené reakce. K tomuto neduhu je třeba přičíst nechutné (porod, zlomenina), nevtipné (již zmíněná továrna na sýry) a mnohdy trapné (opět restaurace) scénky a fakt, že s hlavním hrdinou se nedá ztotožnit nebo ho alespoň litovat či se mu alespoň smát. Ta jedna hvězdička je za několik vtipných momentů (všehovšudy byly asi tři) a jako poděkování Tomu Greenovi za to, že už netočí. ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Napsal bych, že se divím, proč dostal tolik odpadů a tolik Zlatých malin. Ale není tomu tak. Osobně neznám dalšího člověka, jenž by z tohoto snímku byl nadšený tak jako já a vydržel se se mnou dívat déle než hodinu.Možná vám budu připadat jako úchyl, ale řvaní do stetoskopu, překusování pupečních šňur a olizování otevřených zlomenin mě přišly při prvním náhodném shlédnutí na Nově opravdu vtipné a vždy se úžasně odreaguju!! Chtěl bych být jako GORDIE! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Snímek se umístil na 23. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama