Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

kingik 

všechny recenze uživatele

Robbie Hart býval rockovou hvězdou, ale dnes se nechává najímat a zpívá na svatbách. Brzy se má ženit i on. Na jedné ze svateb se potká se sympatickou servírkou Julií Sullivanovou. I přesto, že Julia chodí se sobeckým burzovním makléřem zjistí, že s Robbiem mají k sobě blízko a on jí slíbí, že jí na její svatbě zazpívá. Julia má zase obsluhovat na jeho svatbě. Děj této tak trochu zvláštní komedie sice není nijak chytlavý, ale Adam Sandler s Drew Barrymore to spolehlivě táhnou i přes úskalí problematického scénáře. ()

winniefred 

všechny recenze uživatele

Minulý týden jsem viděla tento film asi po čtvrté nebo dokonce po páté. Nevyhledávala jsem ho, jen nebylo v televizi nic lepšího. Tak jsem si řekla, že se podívám, jestli jsem ho ohodnotila a nestačila jsem se divit. Po prvním shlédnutí jsem usoudila, že je hoden dvou hvězdiček, ale protože jsem se při čtvrtém až pátém podívání vůbec nenudila, a ba naopak jsem se stále bavila, tak jsem musela ty hvězdičky přehodnotit. A z toho plyne, že opravdové hodnocení se projeví časem. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A jak souvisí svatba se vzhledem ??" - "No, musíš se vdát, než budeš mít velikej zadek a narostou ti vousy pod nosem, což se určitě stane, to po matce tvého otce.." ;) Americký režisér Frank Coraci alespoň u mě nesmírně zabodoval s jinou komedií s Adamem Sandlerem, samozřejmě mluvím o snímku Click, jinak se ovšem veze na vlně naprosté průměrnosti, a ani Píseň pro nevěstu není výjimkou.. Typická raná sandlerovka, hybrid jak noha od kulečníku, zato však s naprosto luxusním soundtrackem Teddyho Castellucciho a tradičně i skvostným came(o)níkem Stevem Buscemim jako nejlepším svatebním ožralou v historii filmu.. Vše ovšem drží pohromadě výtečný Sandler v poloze loosera, jehož trumfem i obranou je humor.. Biják narvaný osmdesátkovými hity a spoustou odkazů, tu více, tu méně vtipnými, na zmiňovanou éru.. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler s nehorázným účesem. A Drew Barrymore se mi líbila jako nikdy předtím. Jediné mínus je v tom, že se opět jedná o typickou, americkou romantickou komedii, při které Vám je konec už předem jasný. Ale to by to nebyla "Sandlerovka", která by Vás v průběhu nepobavila některými velmi povedenými, až ujetými fórky. S pěknými písničkami se jedná o jednoduchý a hezký film. *** ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvedená komedie, která kamsi spláchla celkem, včetně vedlejších rolí, slibný herecký potenciál. Úplně nepochopitelně pak působí uměle vyvolávaná a opěvovaná atmosféra osmdesátých let, především díky archaickému soundtracku, jenž však sám o sobě může být pro někoho cenný alespoň z toho vzpomínkového hlediska. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama