Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězda, kterou známe z filmů Caddyshack, Stripes, a Ghostbusters, pokračuje v sérii žoviálních komedií. V této hlučné, hravé honičce hraje Murray Grimma, znuděného elegána, který se převleče za klauna a vydá se vyloupit metropolitní banku. Má sice skvělý plán a pomocníky, ale ztopení miliónu dolarů se ukáže být hračkou proti úniku z města. Grimmovi vstupuje do jeho “klaunova pozdního odpoledne“ chvástavý policejní šéf. Lupiči rekvírují auto, taxík, autobus, zavazadlový vozík i letadlo, aby nakonec poněkud nešťastně vyvázli. Milovníci komedií, Rychlá změna stojí za to! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (49)

Besyn 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím,proč se tenhle remake Bezva finty točil.Belmondo je Belmondo a třebaže mám Billa Murraye velmi rád,zde mě velmi zklamal a zdaleka nemá takové charisma,jako měl Belmondo v originále.Ale budiž,kdyby byl film vtipný a svižný,dalo by se to překousnout.Ale on je strašně nevtipný a místy i neskutečně trapný.To už nepřekousnu ! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Další z velké řady amerických nepovedených remaků úspěšných evropských filmů. Bezva fintu mám osobně velice rád, Jean-Paul Belmondo podal svého Klauna natolik dokonale, že si na něm zákonitě musel v remaku vylámat zuby i takový herec, jakým je Bill Murray. Tvůrci Rychlé změny se snaží nacpat do svého filmu mnoho amerického či Ameriku kritizujícího a popichujícího, bankovní část je zkrácena a větší důraz je kladen na peripetie okolo zmizení z města směrem k novému životu v přepychu. Zde scénáristé dávají průchod své vlastní fantazii, nekopírují původní film, zcela vypustili šíleného Laskyho, naopak přidali mnohé další problémy komplikující Grimmovi a spol. život, z nichž některé jsou povedené a vtipné, jiné naopak. Nebýt francouzsko-kanadské Bezva finty, tu třetí hvězdu by si film vybojoval, ale protože Rychlá změna je remakem, srovnání s původním filmem se prostě ubránit nemůže a nevyznívá pro něj příliš dobře. Bill Murray se snaží film držet, co to jde, Geena Davis je pohledná, Randy Quaid je rušivý a potěšila přítomnost Jasona Robardse. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tahle slátanina je fakt až ubohá, nevim proč se museli opičit po skvelým a salvným filmu bezva finta a dělat stupidní americkej remake, kterej bohužel má s Beza Fintou společný jen příběh a všechno ostaní včetně herců jsou absolutně odfláknutý, Geena Davis je hodně průměrná a vůbec nevyniká a Bill Murray to rozhodně nezachrání a ještě k tomu se nevyhne srovnáním s Belmondem a tomu nesahal ani po kotníky.a to i když se snažil asi nejvíc ze všech herců. Podle mě se tohle ani nemuselo točit, natož vysílat v televizi ()

cure 

všechny recenze uživatele

Další márny filmový pokus o remake úspešného európskeho filmu po americky. Už len ten výber hercov je tak, tak, tak veľmi americký, že to nemôže byť úspešné. Úplny odpad to nieje, americká profesionalita tam cítiť je, ale kto raz videl originál jednoducho viacej ako 20% nedá, aj keď tam hraje Bill Murray. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem tušení, že Bezva finta stála Američanům za tu námahu, aby se rozhodli ji předělat. Bill Murray je zcela jiný typ komika než rozjařený Belmondo, kterého skvěle daboval Krampol. Geena Davis nesahá původní představitelce ani po kotníky a Randy Quaid byl protivný snad vždy a všude. Co tedy chválit? Jednoznačně hlavního detektiva Jasona Robardse a příběh, který se po vyloupení banky ubírá malinko jinudy, takže to není taková doslovná záležitost jako v případě předělávky Kopyta. 50% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Bill Murray v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama