Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Juliina nesympatická "kámoška", přeslazená snoubenka hraná nesympatickou Cameron (i když v případě Diaz je slovo hrát přeci jen poněkud přehnané) a nemastný -neslaný ženich.... Takže kdo nám zbývá? Ano, klasika každé romantické komedie ... kámoš Rupert (ovšem jde o jedinou postavu, která není na facku). Co se označeného žánru týče...nezasmála jsem se ani jednou, romantiku jsem nepostřehla. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Romantiky je v tomto snímku docela dost, ale vtipu tedy moc nepobral. Zvlášť když se jedná o "komedii" by tam měl humor převažovat ne? Herecké obsazení je až na Cameron Diaz velmi dobré a tvoří základ celého filmu. Julia Roberts je v této roli neobyčejně půvabná a moc jí to sluší. Cameron naopak pod silnou vrstvou make-upu vypadá jak pudřenka a tváří se jak sladká sůl. Ale i díky báječné hudbě se na to koukat dá. ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie se vším všudy.... skoro se vším všudy, krom dobrého konce... Nicméně vzhledem k tomu, že ten, o kterého spolu děvčata soupeřily mi byl od prvního pohledu nesympatický, narozdíl od gaye George, tak to vlastně možná i dobrý konec byl :-) Každopádně Julia Roberts byla opět skvělá, proto těch 5*. Bez ní bych dal asi jen 3. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Možná nebude svatba. Možná ani sex. Ale proboha, začne se tančit." Mít nejlepší přítelkyni jako je Jules, tak se žením dvakrát do měsíce, aby mi to mohla překazit. Její intriky mě totiž bavily, umím ocenit její zarputilost a taky se mi celkem líbila, takže jsem se k této romantické komedii několikrát vrátil, i když to obvykle nedělám. Takže pojďme intrikovat, sborově zpívat I Say a Little Prayer a bavit se s nejlepším přítelem Michaelovy nejlepší přítelkyně - gayem Georgem. Ten týpek byl totiž natolik bezprostřední a zábavný, že bych si vedle něj možná i zapomněl hlídat vyústění konečného oddílu trávicí soustavy na povrch těla. ... což by nakonec zase až tak zábavně nemuselo dopadnout. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Na tuhle romantickou komedii se v televizi vždy ráda podívám. Nevím proč, ale něčím si mě tento snímek podmanil; působí tak nějak reálně, tedy když opomenu takové ty klasické americké přeháňky. Je trošku nutno poznamenat, že tak to holt dopadá, když nejste schopni říkat pravdu... a někdy ani sami sobě. Ale v tomto případě, je to spíše úsměvné. Julia Roberts je dobrá herečka a v těchto filmech jí to sluší. Dále je tu sympaťák Dermot Mulroney, který spolu s Julii tvoří sympatickou dvojici nejlepších kamarádů, kteří by tak moc chtěli si k sobě cestu najít, až se to nakonec nepovede. - ♪With each word your tenderness grows, tearing my fear apart and that laugh, that wrinkles your nose touches my foolish heart♪ ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, ve které je "hozena kytice", se odehrává v muzeu Cuneo ve Vermont Hill Illinois. Štáb odstranil a uložil koberec, který režisér při točení scény nechtěl mít v záběrech. Pracovníci muzea však koberec našli až za dva měsíce. (Terva)
  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)

Reklama

Reklama