Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +dobré herecké obsazení, pár solidních hlášek "včera jsem měla jehněčí a dnes seru ovci" -jinak je to ale trapné a nedrží to pohromadě/// Spíše bláznivá roadmovie než romantická komedie. Kritika je celkem oprávněná, ovšem já budu mírnej a ohodnotím film tak jak si podle mě zaslouží. Upřímě, sem tam hudba jakž tak šla a kdo má rád tyto herce, tak si nejpíše film nenechá ujít. To vše ovšem nezabrání tomu, že to je jedna z nejslabších komedií v daném žánru, které byly za poslední roky k vidění./// Celkem 45%/// ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto je jeden z těch "slabých" snímků. Pokud se filmaři snažili o nějaký humor, potom jsem ho nepochopil. Hlavní protagonistky jsou nudné, protagonisti naprosto necharismatičtí. Film hýří trapnými scénami které by mohli zaujmout ledatak ženské pubertální publikum. Škoda za další ztracený čas... ()

Reklama

bodie66 

všechny recenze uživatele

Tak právě koukám na prostě sexy a když začly holky zpívat, your penis se nevejde sem a nevejde se ani sem, tak jsem se musel podívat co tomu říkají kolegové tady, jestli jsem třeba jen nepochopil špatně komedii destiletí:-)Ale pochopil jsem všechno správně:)Je to kravina, ale dodíval jsem až do konce, i když s notebookem na klíně. Ruku na čistou pudlinu, jestli máte na výběr jiný film, pusťte si raději ten, s největší pravděpodobností to bude lepší, než Prostě sexy:-) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Úděsné! Za celou dobu jsem se "pousmála" asi dvakrát, Cameron Diaz, jindy opravdu sexy, je vychrtlá, trapná, křečovitá, z čehož ji nevysvobodily ani záběry v kalhotkách a US podprsence. Tenhle film vlastně nemá děj, šťávu, smysl, pointu, asi ani scénář, hlavu a už vůbec ne patu, není to vtipné, sexy ani originální...zkrátka nuda, trapnost, nuda. A vrcholem herectví je asi dědeček Petera, který se tam mihne všehovšudy dvakrát, ale za to stihne zastínit všechny rádoby herecké výkony hlavních hvězd. To, že jsem vydržela až do konce, bylo jen díky tomu, že jsem někdy kolem šedesáté minuty usnula. Zaplaťpánbůh. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)

Reklama

Reklama