Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

90 minut trvající odpad. Na venek se sice tváří jako romantická komedie (není to ani romantické ani komedie) - naopak většina scén je dost nechutných (čístírna, pánské záchodky, atd). To že Christina je příšerná, na to jsem si již zvykl, Selma by sice už mohla začít hrát něco jiného než zakřiknuté husičky, ale že se do tohoto cirkusu dala i Cameron Diaz ... no nemam víc slov.. ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Možná budu jediný, kterému se film líbil, ale... Fajn, jsem jediný. Jde asi o to, že jsem se povznesl nad jednoduchý a hloupý děj a soustředil se na výkony a vtipné momenty sympatických herců. U tří holek počínaje a u dědečka konče. Přestože se jedná o B-čkovou komedii, tak u mně splnila, co měla a s čistým svědomím jí můžu dát 70%. ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Já jenom doufám, že se jistá část divácké obce teenegerovských fekálně-stupidních komedií co nejdříve přejí a filmy podobného ražení skončí v propadlišti dějin. Já proti pitomostem vůbec nic nemám. Problém je ale v tom, že filmy jako Bulšit nebo právě Prostě sexy jsou tak špatné, že se už člověk nemůže bavit ani na účet jejich tvůrců. Vidět to v kině, asi bych utekl. A na závěr - má tak dobrá herečka jako Cameron Diaz zapotřebí ukazovat se v takových shitech? Odpověď - zřejmě ano, za ty prachy... ()

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem naprosto odsoudil Co ta holka chce. To byla velká chyba... Ve srovnání s Prostě sexy je to filmový skvost. Všichni, kdo na tomto snímku spolupracovali, by už nikdy neměli pracovat u filmu, včetně Cameron Diaz, se kterou už asi nikdy žádný film vidět nechci... Jestli tohle není ten nejhorší film, co jsem viděl, tak k němu má sakra blízsko... ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuveriteľné, ako sa niektoré ženy dokážu ponížiť. A ešte si o sebe myslia, že sú slávne herečky vďaka týmto rolám, kde sa zostudia na večné veky. U takej Cameron sa to dá ešte chápať - zhltla tretinu rozpočtu a 17 melka pristálo na účte. Ale ten zvyšok, to nemá ani trocha sebaúcty? Pritom scenáristická handra Nancy M. Pimental povedala, že to je film zo života, že ona také s kamoškou bežne zažívala, preto si tu priam životopisne strihla rolu hnusne blivajúcej retardky, proste CV s ktorým sa chceš pochváliť. Kristína z jablkovej brány si tu tiež dala zopár nesmrteľných fórov, ako nechávam sa v aute kamoškou vylízať, no a orálny zásek Selmy Blair s vajcami v ústach sa určite raz ocitne na zozname najpamätnejších kinematografických scén za 150 rokov. Výhodou filmu je len fakt, že nie je dlhý a keď vynecháte trápne niekoľko minút trvajúce potitulkové scény a keď čírou náhodou zavadíte o gombík a rýchlosť prehrávania zvýšite na 1,25, ono sa to dá za hodinu zvládnuť. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)
  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)

Reklama

Reklama