Příjemný, výborně obsazený film spíš "pro starší" - které víc zasáhne :) Hvězdička navíc za výborné písničky, které vždy perfektně pasují k atmosféře na plátně. Musím souhlasit s Limou - casting by si mohl více všímat Timothy Huttona, který je skvělý.(14.12.2003)

Často se nestává, vidět tolik známých tváří v jednom jediném filmu, v tomhle případě filmu pohodovém a příjemném. Ovšem nebýt vztahu dvojice Hutton-Portman, dal bych o jednu hvězdičku méně. Tak mně napadá, jaká škoda, že tak výborný herec, jakým Timothy Hutton je, se od doby, kdy dostal Oscara za Ordinary People, neobjevil v žádném pořádném filmu a herecky v postatě jenom paběrkoval. Rozhodně by si zasloužil mnohem větší role.(2.12.2002)

Docela roztomilý a pohodový film, ve kterém je vidět, jak Natalie Portman rozkvétala už tehdy do své současné krásy. A to byla ještě vpodstatě malá holka.(23.7.2002)

Příjemný nostalgický filmeček. To mám rád. Navíc skvělí herci.(24.4.2003)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $10,597,759Tržby Celosvetovo $-(5.12.2008)

• mandes

rozpočet : ? tžby americke : $10,597,759(17.12.2006)

"Dospělácký" film s příjemnou atmosférou plynoucí v realistickém ovzduší s výbornými herci. Paráda. Takovéhle niterní sondy do svědomí mám ráda. Ted Demme lidským způsobem nastavil zrcadlo a jeho odraz nezevšedněl ani po letech.(5.4.2009)

Pohodový film se skvělým castem.(19.2.2011)

Moc hezké! Bez skrupulí čistý příběh.(7.10.2011)

Příjemný snímek o návratu do rodného městečka a připomenutí si starých časů. Film má opravdu silnou nostalgickou atmosféru, která přeskočí na diváka okamžitě po začátku. Emoce a charaktery, které se tu řeší jsou obyčejné a o to krásnější a vévodí jim nádherný vztah mezi Huttonem a neodolatelnou malou Natálkou Portman. Velmi vyjímečný pomalý příjemný nostalgický skvěle obsazený snímek, který by si zasloužil větší popularitu.(11.7.2006)

Moc příjemná záležitost i pro 25letýho Xeeleeho, na kterýho možná kvůli jeho věku nepadla nostalgie jako na spoustu zde komentujících. Mám nutkání dát i pátou hvězdičku za dějovou linku s Kryštůfkem a Medvídkem Pú. Se 14letou Natalií Portman bych na Huttonově místě hned odjel klidně na druhej konec světa :-) Mimochodem, takhle vypadala po čtyřech letech ;-) Taky tu dva roky po Pulp Fiction mezi ostatními hvězdami na omezeném prostoru zazářila Uma Thurman.(9.11.2011)

Mierne nepodareny Last Kiss mi pripomneul skvelu indie rmanticku dramu Beautiful Girls, pomaly, nenapadny, ale o to viac prepracovany v detailoch. 30 rokov, clovek sa citi este mlady, chce si dalej neviaane zit, ale usporiadany zivot vola. Film o mentalnom dospievani na prelome 30tky moze byt zaujimavy aj bez implicitnej zvodkyne, aj s 13rocnou lolitou, medvedikom Pu a tak vobec vsetkym a vlastne nicim. Malokedy sa formalne standardny indie film tak scenaristicky vydari. Ma viac skutocneho zivota a skutocneho zivota, ak spominany Last Kiss. Skoda, ze asi navzdy zostane malo znamym.(15.10.2007)

Ve filmu zazní - .....1.Roland Gift - That's How Strong My Love Is ......2.The Afgan Whigs - Be For Real ......3.Howlin' Maggie - Easy To Be Stupid .....4.Billy Paul - Me And Mrs. Jones ......5.Satchel - Suffering .....6.Chris Isaak - Graduation Day .....7.Pete Droge and The Sinners - Beautiful Girl .....8.Ween - I'll Miss You .....9.The Afgan Whigs - Can't Get Enough Of Your Of Love Babe ......10.The Spinners - Could It Be I'm Falling In Love ......11.Kiss - Beth ......12.King Floyd - Groove Me ......13.The Diamonds - The Stroll .....14.Neill Diamond - Sweet Caroline(22.5.2011)

Standardně natočený film, kterému se občasně podaří přesáhnout hřejivé vody velmi umírné komedie a zabrousit tak do chladivých to´nů existencionálních snímků. Bohužel se tak děje s velmi střídavým efektem a celkově pak příběh působí značně nevyrovnaně a trochu nezajímavě.(6.12.2002)

Navrat rodaka do jeho malomesta mladi, kde ma sanci si zrekapitulovat svuj zivot, pokecat se starymi kamarady a objevit nepoznane, jez mu dopomuze najit, co hledal. 75%(4.7.2009)

29. 04. 2009 (135.); poměrně dost spolužáků ze střední školy spolu kamarádí a velmi si rozumí(3.5.2009)

Tak tohle je můj odpočinkový film, hrozně rád se na něj dívám jen tak pro pohodu. Líbí se mi škála sympatických postav, návrat „měšťáka“ do rodného městečka, scénky a rozhovory a samozřejmě ty holky jsou nádherný :-) Navíc super soundtrack. Vždycky mám pocit, že bych chtěl být jeden z party spolužáků. Velká pohoda.(11.1.2009)

V pravdě hodně pohodovej filmek na neskutečně krásném pozadí zasněženého městečka někde v Severní americe. Moc se mi tu líbilu Uma, parádní postava. Jeden ze snímků, který Vás zajme a odnese na místo, kde se odehrává. Určitě bych ho mohl vidět ještě mnohokrát. ---Update: neustále na tento film myslím, vracím se, skutečně parádní dílko, skvělé.(2.6.2003)

Nostalgickej příběh, nádherná atmosféra zasněženýho maloměsta a spousta mých oblíbených herců. Film pro mě po prvním zhlídnutí byl jen nadprůměrnou pohodovou záležitostí, ale každé další zkouknutí z něj postupně udělalo klenot a srdeční záležitost.(6.1.2009)

Návrat do rodného městečka po letech za účelem srazu střední školy. Tak nějak se dá ve stručnosti popsat děj tohoto filmu. Je ale zároveň o hledání minulosti, přijetí a uvědomění si dospělosti a dalších a dalších věcech. To hledání však proběhne prostřednictvím nepřetržité chlastačky partičky "Rychlých šípů" do které náš hrdina patřil na střední škole a rychle do ní zapadl zpátky. Ta partička od té doby žije pořád stejně (a do konce života bude) a právě v téhle chvíli a mezi takovými lidmi se dá jednodušeji orientovat i v životě vlastním, dělat rozhodnutí. Kdo má v životě štěstí a má takovouhle partičku, kterou vždycky najde, když ji potřebuje, ví o čem je tenhle film. Osobně považuji tenhle film za romantický cajdák, perfektně napsaný, natočený a zahraný. Dostal mne naprosto dokonale od první chvíle.(30.12.2010)

<< předchozí 1 2 3