Reklama

Reklama

VOD (1)

Školní sraz ve sněhem zapadaném městečku v Nové Anglii svede dohromady skupinu bývalých spolužáků, kteří obrážejí jednu hospodu za druhou a probírají přitom sex a vztahy. Je mezi nimi newyorský barový pianista Willie, který hraje po nočních klubech. Ve městě je Willy zcela nepochopitelně přitahován svůdnou třináctiletou dívkou. Pak je zde stárnoucí sportovec Tommy, jenž se i navzdory svému vážnému vztahu s Sharon nedokáže ubránit šťastným vzpomínkám na sex s bývalou královnou maturitního plesu Darian, která už je také vdaná. Nedospělý Paul je tak posedlý supermodelkami v plavkách, jejichž fotkami má vytapetované celé zdi, že se s ním kvůli tomu rozejde jeho přítelkyně, servírka Jan. Paul posléze začne chodit s úžasnou Andreou, která se mu snaží vysvětlit, že je víc než jen krásná. A nakonec jsou zde i Stinky, který přijel jen na skok, a Gina, jež se považuje za feministickou poradkyni. (Cinemax)

(více)

Recenze (86)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Tak musím říci, že toto mi skvěle sedlo. Takhle vkusně odlehčené scény, které by jinde vyzněly jako klišé, jsem v podobném filmu už dlouho neviděl. Celé to bylo odlehčené naprosto parádně. Je to spíše komedie než cokoliv jiného, a já se bavil moc dobře. Ne, že bych se každou chvíli popadal za břicho, ale zkrátka..když vás něco baví a rozesmívá zároveň, dá se to subjektivně označit za skvělou komedii. A navíc... některé ty ženské postavy... nádhera. Annabeth Gish, Lauren Holly... A patnáctiletá Natálka Portman, i když tam hraje vedlejší roli, je dokonalá. Jasný talent! ()

Qasa 

všechny recenze uživatele

Takovejhle vývoj sledování filmu zažiju málokdy. Po půl hodině jsem se rozhodl dát jednu hvězdu, kterou dávám filmům, který nedokážu dokoukat, tak jsem začal vynechávat a poskakovat ke konci, až jsem se zastavil u bruslařský scény a už jsem se od toho nedokázal odtrhnout a pak jsem se vrátil k tomu přeskočenýmu a musím říct, že to má nějaký svý sic trochu zapšklý kouzlo a chemii - jako ta země Oz a medvídek Pú z maloměsta dohromady a nakonec dávám čtyři hvězdy a chci to někdy ještě vidět znovu. ()

Reklama

dezorz 

všechny recenze uživatele

Mierne nepodareny Last Kiss mi pripomneul skvelu indie rmanticku dramu Beautiful Girls, pomaly, nenapadny, ale o to viac prepracovany v detailoch. 30 rokov, clovek sa citi este mlady, chce si dalej neviaane zit, ale usporiadany zivot vola. Film o mentalnom dospievani na prelome 30tky moze byt zaujimavy aj bez implicitnej zvodkyne, aj s 13rocnou lolitou, medvedikom Pu a tak vobec vsetkym a vlastne nicim. Malokedy sa formalne standardny indie film tak scenaristicky vydari. Ma viac skutocneho zivota a skutocneho zivota, ak spominany Last Kiss. Skoda, ze asi navzdy zostane malo znamym. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

73%? Viděl jsem ten stejnej film? Ano, Natalie Portman byla ve své roli úžasná, příjemným oživením byla i Uma Thurman, ale to je tak všechno. Od filmu s takovým názvem bych čekal té ženské krásy přece jen o něco víc, a mužské role? Který že byl vlastně William, Steve, Stan nebo jaxe vlastně všichni jmenovali? Sonda do života jednoho malého amerického městečka v jakémsi zasněženém zapadákově, kde se pořád jen prohrnuje, sedí v hospodě, (skoro) každý zná každého, no nevim, nikterak mě to neuchvátilo. Dvě hvězdičky za výše zmíněné dámy a tak nějak spíš ze soucitu za zbytek. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Ted Demme /The Blow/ natocil celkom prijemny film o tlupe kamaratov, ktori rozoberaju holky, chlastaju. Diviaka trochu nasere ten fuckt, ze film je to urceny tinedzerom a narocny diviak sa bude nudit. Pozeral som to vsak najma kvoli Ume Thurman /Kill Bill/, ktora bola vyborna a Matt Dillon /Rumble Fish/ mi skor vadil. 73 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Reakce Natalie Portman ve scéně, kde ji Timothy Hutton políbí na tvář, jsou spontánní. Režisér Ted Demme se totiž s Huttonem na polibku domluvil, aniž by Natalie něco tušila. (D3VIL)

Reklama

Reklama