Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá těhotná Novalee Nation cestuje z Tennessee do Kalifornie se svým sobeckým přítelem, rádoby muzikantem Willy Jackem. Zastávka poblíž supermarketu Wal-Mart v Oklahomě jí změní celý život. Když totiž vychází z prodejny, zjistí, že Willy Jack je pryč. Na parkovišti zůstal ležet jen její Polaroid. Osamocená a zlomená Novalee se tajně nastěhuje do obrovského supermarketu, kde si bere jídlo a zásoby přímo z regálů. Když přímo na podlaze porodí a její úkryt je prozrazen, stanou se náhle z Novalee a z její dcery Americus hvězdy. Novalee nachází novou rodinu a pomalu se mění z teenagera bez domova v úspěšnou a silnou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Jeer 

všechny recenze uživatele

Na komedii to postrádalo humor (a ten, co tam byl mi nepřišel moc vtipný) a na drama to zase mělo naprosto nereálný a nesmyslný děj. "Romantiky" tam ale bylo požehnaně. To člověk jenom žasne, že má někdo odvahu tohle natočit... A pár postav mi tam šíleně lezlo na nervy, hlavně ta kamarádka hlavní hrdinky. Líbila se mi ale parodie na rockera a uhrančivé oči Jamese Fraina. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Natalie Portman, Ashley Judd a Joan Cusack jsou natolik přesvědčivé, že jsem dokonce chvíli uvažoval i o druhé hvězdičce. Ale to by scénář musel být alespoň trochu méně dementní a dialogy by nesměly být tak otřesné. Jestli ten román byl jen z poloviny tak špatný jako scénář, divím se, že ho vůbec někdo dočetl. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Novalee je sedmnáct a je těhotná. Má namířeno do Kalifornie v doprovodu svého poněkud egoistického přítele a pofidérního muzikanta v jedné osobě. A její život se zanedlouho změní. Při osudovém zastavení v supermarketu se stane něco, s čím nepočítala. Když se totiž vrátí z nákupu, tak zjistí, že její přítel je pryč a moc tam po něm nezůstalo. Dívka se tajně nastěhuje do supermarketu a živí se jídlem na prodejně. Jenže její úkryt bude vyzrazen v okamžiku, kdy uvnitř na podlaze porodí. Spolu se svojí malou dcerou se stává mediální hvězdou. Když ve filmu hraje Natalie Portman, vždy se dá od něho čekat poměrně zajímavé téma. Celkem něco málo tvůrci nabídli, sice se trochu drželi zkrátka a nepředvedli nic převratného, ačkoliv film měl něco do sebe a opíral se přinejmenším o dobré herecké obsazení, režijní přístup a neobvyklý námět. Vázla však interakce s divákem, horší dramaturgie a v rozhodujících okamžicích mu chyběla odvaha provokovat a nebýt tolik dojemný. 60% ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné, lehce romantické drama. Jednoduché dialogy. V poklidu se plynoucí, nenáročný děj. I tenhle tip filmu je občas potřeba,a já chvíli na jeho shlédnutí vychytal asi nejlépe (vzhledem k nízkému hodnocení). Natalie Portman je prostě zlato, a spolu s Ashley Judd hráli opravdu skvěle. Joan Cusack tu je velice málo, avšak pobavila nejvíc. Ve výsledku velice dojemné. Vystřihnout pár scén (tu s tornádem určitě), mohlo to být ještě lepší. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Jediná hvězda a to za roztomilou Natálku a nikdy nezklamající Joan Cusack. Pokud hledáte komedii jste na špatné adrese, pokud hledáte romantiku - hledejte dál. Hledáte-li drama při kterém budete neustále ve střehu? Pusťte si raději Closer kde Natálka září. Ovšem, hledáte-li hodný film k zdřímnutí v podvečer po úmorné práci? Ano, tak to tu jste na správné adrese. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Univerzita na konci filmu, která se má nacházet na East Coast, je ve skutečnosti Baylorova univerzita ve Waco v Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno