Reklama

Reklama

Mariňák 3: V obležení

(TV film)
  • USA Jarhead 3: The Siege (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Desátník Albright je ambiciózní mariňák, převelený na americké velvyslanectví v jednom království na Středním Východě. Albright se hned po příchodu na velvyslanectví seznamuje s novými kolegy-vojáky. Poté se seznámí s velvyslancem, s šéfem bezpečnosti Krausem a ředitelkou digitální bezpečnosti, Olivií Winston. Jednoho dne si Albright všimne podezřelého kameramana, což hned nahlásí přímo velvyslanci Cahillovi. Olivia identifikuje muže jako Khaleda al Asirího, který má vazby na ISIS, ale před několika týdny měl být zabit pomocí dronu. Netrvá to dlouho a bránu velvyslanectví prorazí obrněné vozidlo, které exploduje, čímž umožní vstup útočníků na ambasádu. V čele skupiny je skutečně Khaled. Albright s velvyslancem a ostatními civilisty se musí ukrýt. Později je však velitel akce Kraus zabit a Albright, který má zkušenosti z předchozích misí, přebírá velení... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Přijde mi legrační žehrání na to, že dvojka a trojka nemají s původním Mariňákem nic společného. Bude to asi tím, že Mariňák je protiválečný film, zatímco Jarhead 2 je lacinou "afghánskou" verzí Zachraňte vojína Ryana, zatímco trojka vychází z událostí v libyjském Benghází, takže je lacinější verzí Bayových 13 hodin. Oba filmy jsou ale v pohodě koukatelné, pokud od nich nečekáte nic jiného než místy řemeslně slušně zvládnutou akci. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Gunny Raines (Scott Adkins) se svým týmem mariňáků musí při útoku na ambasádu ochránit amerického velvyslance Dana Cahilla (Stephen Hogan) před mnohonásobnou nepřátelskou přesilou... Jarhead 3 je poctivý béčkový film, který nabídne dostatek akce v podobě přestřelek. Scott Adkins nemá tentokrát jakýkoliv souboj, ale i se zbraní v ruce to dokáže pořádně rozjet. IMDb uvádí nepřesně délku snímku, protože ta je pouze 90 minut. HODNOCENÍ 60% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celá série není nijak zvlášť povedená, ale tomuto třetímu dílu se musí nechat, že má docela dobré akční scény, kdy skutečně máte pocit, že jste se přenesli na nějaké bojiště. Pravda, pak sice celý dojem zmrví nějaký špatný digitální efekt, ale co se dělá dělat. Skoro si to chvílemi i sáhne na ten průměr. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ten kto čaká regulérny vojnový film na úrovni napr. Čierny jastrab zostrelený alebo Zachráňte vojaka Ryana bude sklamaný. No ten kto už vopred bude čakať len jednoduchý, priamočiary, akčný film z vojenského prostredia, nebude mať s Vojakom 3 problém. Akcie je dosť, natočená je podľa mňa absolútne v pohode a jediné čo pri nej zamrzí, že väčšinu tvoria prestrelky a na osobné súboje alebo iné typy akcií príliš nedôjde. Čo je dvojitá škoda, ak máte pred kamerou Scotta Adkinsa. Vo výsledku Vojaka 3 hodnotím ako neurážajúci priemer na 1-2 pozretia a obstojné vojnové béčko. Nič viac, nič menej. 55-60% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Při krátké délce (85 min bez titulků) jsem nečekal, že to potrvá půl hodiny než se začne něco dít. Navíc pokud se těšíte na Adkinse tak vychladněte. Neřeknu proč, jenom se na to taky pěkně podívejte a pochopíte. Záporák je tu pak jenom proto, že tu nějaký musí být. Přestřelky řemeslně slušně natočené jak je zvykem, ale tenhle faktor to nezachrání. Kaufman tentokrát šlápnul vedle. No co už stane se...35% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama