Reklama

Reklama

(Ne)šťastně až na věky

  • USA Happily N'Ever After (více)
Trailer

Obsahy(1)

V pohádkovém světě vládl Čaroděj a chránil vyváženost mezi dobrem a zlem. Konečně jednou jel na zaslouženou dovolenou a zanechal pohádkový svět v rukou svých dvou asistentů. Popelka sní o svém pohádkovém princi a její přítel Rick jí zařídí pozvání na královský ples, kde se má stát jejím vysněným princem z pohádky. Vše se však odehraje jinak než si přála. Její macecha Frieda se pokusí převzít kontrolu v pohádkovém světě pomocí zla. Popelka však bude bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dějí se to v pohádkách věci. Čaroděj, který chrání vyváženost mezi dobrem a zlem si odjede na dovolenou a jeho kouzelné hůlky se zmocní zlá macecha, a teď pozor, nevlastní matka naší dobře známé Popelky. A ta změní průběh všech existujících pohádek. Ani jedna neskončí šťastně, ale naopak nešťastně. Tak na to by náš Rumburak spolu s Xenií rozhodně nepřišel. A kdo se pokusí pohádkovou říši zachránit? Popelka osobně. A dobrodružství plná taškařic může začít. Producenti Shreka a Shreka 2, stojí za tímto počinem a musím uznat, že je to znát. Vznikl nevšední pohádkový snímek, který je plný humoru a jistých moderností, které obstáli už ve zmíněném Shrekovi. Na výrobě se podíleli Němečtí tvůrci a ti jsou úpravami všedních pohádek známí i u nás. Postavičky sice vypadají jako gumové panenky, dokonalá animace to však vyrovnává. Příběh má kromě humoru i jistou dramatičnost. Přísně si udržuje přiměřené tempo, takže jedinou vteřinu nenudí. Děj je značně jednoduchý, což je pro pochopení dětských diváků jedině dobře. Ano, pro děti můžu jedině doporučit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak animace pěkná, jak macecha, tak Ella vypadají velmi sexy, čaroděj připomíná Seana Conneryho, a to je asi tak vše, co se mi líbilo. Příběh se rozjíždí hodně pomalu, a když člověk čeká jízdu, dostane jen vyvařený a nijak vtipný čajíček vlastně o ničem. Tam, kde by původnímu Shrekovi stačilo 15 minut, to tady trvá celých 80 minut. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tohle mi, jak jinak, připomnělo jinej filmek, Ella Enchanted - což byl u mě taky hit. Už při sledování jsem tak nějak tušil, že tohle se těm pučmeloudům z ČSFD určitě nelíbilo, a kdo se jejich názory neřídí, může shlídnout tenhle pěknej filmek. Ne vždycky je vtip skutečně k smíchu, ale nikdy není znechucující - a těch vtipných je víc než dost. Celé je to tak krásně parodicky udělané, že se člověk musí pousmát i nad záměrně příšernými vtipy se záměrně strašným princem, a co je hlavní, po dokoukání (pokud jste tedy film nestrávili vztekáním se nad urážkou svého vkusu) máte hřejivý pocit, že jste viděli něco pohádkového a pěkného. Co víc si přát. Ps: miluju Munka a chci ho domů! :P ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vezmeme pohádky trochu jinak, to bude zábava. No, nezní to až tak špatně, akorát mám pocit, že už to zvládnul někdo před tímhle snímkem. Nejmenoval se ten film nějak jako "Shrek"? "Shrek" měl výhodu známých hlasů, skvělé animace, zábavných postav a zajímavého příběhu. "(Ne)šťastně až na věky" má jen ty známé hlasy a ani těch není tolik. Animace je neskutečně plochá a nudná, příběh jasný od začátku a postavy spíš protivné. Ještě to není takový problém jako nudné vtipy a jejich častá absence. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak já se bavil prakticky od začátku do konce. Postavy my přišly sympatické a hlášky naprosto dokonalé. Příběh taky není špatný. Je pravda že animace není nejlepší, ale to vynahrazují skvěle nadabované postavy Dick v podobě MAmba byl naprosto dokonalý a Patrick"Joe Swanson" Warburton je uplně úžasnej dabér. No já si nestěžuju. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy několika pohádek bratří Grimmů a Hanse Christiana Andersena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas v americkém státě Navada. (Terva)

Reklama

Reklama