Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Knor 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tomu šanci a nechtěl jsem věřit, že by to byl až takovej shit, no a ono je to fakt katastrofa :-) Naprosto debilní scénář, k tomu nulový napětí, nulová akce, žádná krev a Leatherface je tlustej uječenec. Jediní kdo se snažili byli Renée a Matthew, taky se jako jediný vyhrabali z týhle filmový žumpy do první ligy. Tohle prostě není ani horor ani komedie ani drámo, nic co by stálo za to. Je to jen vyprahlá ujetost, která jen nudí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

Reklama

dezert 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejabsurdnějších filmových zážitků. Tenhle film by měl někdo pořádně rozebrat, protože je jasný, že takhle se filmy určitě nemají dělat. Matthew McConaughey je perfektní úchyl (scéna, kde řve "Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi!" je jedna z nejšílenějších a nevyhrocenějších, co sem kdy viděl. Tohle se fakt povedlo, škoda, že je to jediná věc, která stojí za zmínku.) Ovladač na nohu ale nemá konkurenci! To tu na tuty ještě nikdo nikdy nevymyslel. Noha na dálkáč! Kim Henkel je mimochodem pěknej břídil, co dělá záběry, "který nemaj´ hlavu, ani patu" (Muhammad Ali). Taky se nedivím, že tomu chlapíkovi, co hrál tu Leatherface transku, už nikdo potom nedal žádnou roli. Zkrátka: film k prdu, jen dobrej jako výstraha pro všechny, jak nedělat filmy. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Štvrtú časť hororovej série o "Koženej tvári" a jeho rodinke som veľmi dlho odkladal. Odrádzalo ma totiž šedý rámček a odpadové hodnotenia mojich obľúbených užívateľov. A ono je to nakoniec v pohode oddychové buranské hixploitation, ktoré plne zapadá do pôvodnej série Texas Chainsaw Massacre. Pre mňa osobne ešte o triedu lepšie ako pokazený druhý diel a na podobnej úrovni (možno trošku vyššie) ako trojka Leatherface. Zbytočne podhodnotený film, ktorému sa dostalo na môj vkus až prehnane veľa hejtu... 65 %! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama