Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Kdo touží vidět něco ECHT speciálního, tak přímo pro Vás si pan Henkel vycucal z prstu, který byl pravděpodobně hodně hluboko v temnotě tento FILM. Tento "masakr" by se dal jedním slovem nazvat také jako zhanobení. Jak jinak si vysvětlit, že "kožeňák" zde vystupuje jako takové nanicdílo a budižkničemu, že i hajnej vod Trautenberka měl větší koule. V celé famílii se to hemží sympatickými bytostmi, ale proč někdo v zápalu boje napíše do scenáře, že "kožeňáček" zde bude vystupovat jako zženštilý mullet lakující si nehty, který se právě chystá na vystoupení jako transvestita v klubu Modrá ústřice. Tok myšlenek (kokainu) pana Henkela při psaní tohoto díla musel být enormní. Bezesporu nejhorší díl celé série, který neměl nikdy vzniknout. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Logika v tomto filme nehrala žiadnu veľkú rolu, mala tu len malí štek, nič významného. Spracovanie bolo prinajlepšom tupé, scenár neskonalo nedomyslený, Leatherfacova maska bola strašne trápna ako aj ten chudák, ktorý ho hral. A teraz sa dostávam k hercom, všetci boli amatérsky a aj mladučká R.Zellweger bola veľmi slabá a o M.McConaugheyovi sa da povedať to isté. Vraždy: jeden zlomený väz, prejdenie autom, celkom mimo zaber, napichnutie na hák, to už tu bolo veľakrát a tak o efektnosti vražd tu nemôže byť ani reči. Jediné čo za niečo stalo bola atmosféra lesa, ticho a len hmla aj keď trocha umelá a do toho vyrážali kadejaké zvuky, tak to z atmosférou malo dosť spoločné a len za to dávam 2*, ale zatial najslabší Texaský masaker aký som videl. ()

Reklama

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco. Tohle je NEJHORŠÍ Texaský masakr motorovou pilou. Příběh totálně debilní, stupidní a divný! Postavy totálně nezajímavý,hudba ujde a Leatherface ten se nepovedl, nechápu proč se převlíkl za holku a proč vždy když někoho zabije nebo nahání tak buď začne řvát nebo brečet. Film je debilní, stupidní, divný a sakra špatný! 0%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Bezesporu 1 z nejujetějších B filmů vůbec. A bez krve. Takto by to asi dopadlo, pokud by TMMP vzal Lynch.;-) Nedivím se, že jsou HC fandové (ke kterým já nepatřím) z tohoto na infarkt, páč mě tohle udělati s Halloweenem, tak je asi po mě. To se prostě musí vidět a slyšet, včetně 2 ženských postav, které i přes to, že je jim často verbálně i fyzicky ubližováno (to platí o 1 z nich) stále se lísají ke svým partnerům. Pánové, takto se to má dělat. Slušňáci už dávno netáhnou. Vše je pak korunováno dementní hudbou v koncových creditech a tradičním Leatherfaceovým (který satanžel nebyl viděti ve filmu jako na plakátu) tanečkem, který mě tak rozesmál již v orig. neskutečných situací a hlášek je zde na 2 další komentáře, takže já si jen namátkou vyberu...Kecy o sexu a rakovině, Wilmerova smrt práškovacím letadlem, Darla (pro mě asi nejzajímavější postava vůbec ve svém šeříkovém kostýmku, později v ještě více sexy outfitu) umravňující Jenny v igelitovém pytli v kufru svého auta (,,když budeš hodná a nebudeš mi bouchat do auta, udělám ti dírku na dýchání´ ), Darla bouchající ležící Heather (která má ty lodičky snad přilepené, páč ani přes všechnu tu fyzickou akci, kterou její nohy v tomto filmů provádějí, jí nikdy nespadnou) na lesní cestě klackem (to bylo něco tak srandovně něžného, že jsem nemohl), chlápek s limuzínou (asi nejmysterióznější postava v dějinách filmu:) Walter Edward neustále citující nějaké moudra od známých osobností a jako třesnička na dortu Sally Hardestyová na pojízdném lůžku v nemocnici (já měl tušáka, že ji odněkud znám). Rozhodně 1 z kandidátů pro mnohé filmotéky jako quilty pleasure.;-) Musím prubnouti D.C. Pozn. původní komentář v době odpadu, byl smazán. Tento jest z 27.2.2022 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama