Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto je čistokrvné guilty pleasure. Polovica poviedok síce nemá hlavu ani pätu a sú akurát zdĺhavé, ale tie od Boccacia sú dokonca aj vtipné a svojsky poučné. Naše herečky v mladosti využili príležitosť, dnes si to do vitríny k oscarom nedajú, ale nič zlé sa nestalo. Skôr dobré a zvlášť u Fialovej a Laurinovej je to radosť pozrieť. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Star Sex aneb když hvězdy souloží. Česko-slovenské hvězdy a hvězdičky dělají "díru do světa" v soft erotických příbězích ala Dekameron. Dnes by na tuto kapitolu kariéry nejraději zapomněli, ale pro nás tu zůstává zajímavý studijní materiál o tělech našich tehdy začínajících, dnes populárních hereček. Podobné filmy (tím myslím přítomností našich spoře oblečených celebrit) - Venušina delta (r.1994), Peklo v řetězech 2 (r.1993). ()

Reklama

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Fantastický předělový film nejedné naší umělkyně, obzvláště jedné ano!!! Kam se hrabou Lurdy!!! Zázrak!!! Hle nesedávej panenko v koutě, hodný strýček a znalec umění (tedy přeloženo štědrý sponzor) si Tě najde. A zázrak? No ten se stal... Přerod nejedné naší pseudoumělkyně, tedy herečky nižší kategorie na špičkovou a navíc plníci tržby bulvárních plátků.... A pak už je to standard.. kázati vodu, popíjeti víno... ono to snad nepraskne (Já a svlékat? Ne,nikdy... JÁ! JÁ! JÁ! Já jsem HEREČKA a nemám to zapotřebí)... a prasklo, ale dost ututlalo... :-) A když se pak srovnaj ty ženské hrudníčky po čase ... žádný zákrok zvenčí ale zhůry... Příroda je mocná... To samo nebo po miminku,že.... ach jo... Proč mám pamatováka a sem tam chvilky soudnosti, jak by se mi jako milovníkovi estrád a řádnému "Novákovi" blaženě žilo... Aspoň, že Miro Noga s pár lidma v historickém kostýmku pochopil, že to je taškařice :-) 5* či odpad, aby se nezapomělo... jinak slabé hodně slabé 2 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

V dávných dobách , kdy prakticky nebyl masový internet, dvd teprve vznikala a v Čechách nebyly komerční televize, které by vysílali hanbaté filmy natočili naši známí čeští herci americký nahatý erotický film ( místy regulérní soft porno) ( .. ne jeden) v domnění, že se asi ztratí kdesi v Americe ( jména herců v titulkách nebyly) a tady si budou hrát a dělat vůči nahým scénám caviky. Pro mne to je poučení, že až zase uslyšíme od hereček, jak se nesvlékají, nebo nerady svlékají, a pouze když to má scénáristicky smysl tak si vzpomenu na tohle dílo a první slovo, které mi to evokuje je pokrytectví. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já víc ke štěstí nepotřebuju :D Zábavné klasické povídky, fešné československé herečky bez negližé. Humoriáda jak se patří v každém směru. Vyloženě pak nejzábavnější je povídka Nejlepší přátelé, kde společná manželství konzumují Hrubešová a Brožová křížem krážem. Laurinová je taky v pohodě, Fialová velice příjemná, Vojtková pobavila (dokonce dvakrát) a u Studénkové jen lituju, že neměla vlastní postelovou scénu. Ovšem Zdenička se jinak erotiky nebojí v běžném československém kontextu, takže by to ani tak nebylo raritní setkání. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený pre spoločnosť Playboy a všetkým aktérom bolo sľúbené, že tento film sa v strednej a východnej Európe neobjaví. (Dexter1)
  • Hoci Miro Noga najprv o svojej účasti nechcel hovoriť a novinárom skladal telefón, neskôr povedal, že: „Boli to veľmi vtipné poviedky, teda aspoň tá moja.“ (Arsenal83)
  • Herci vraj dostali na tie časy kráľovský honorár – každý po 20 000 korún. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama