Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V jedenáct v noci na noční to i sedne. Trochu nevyrovnané v cílové skupině i v rámci rodinné podívané. Snad překvapí zástup známých herců a hereček (což film zvedá lehce nad průměr). Humor je hodně dětinský, chyběl mi nějaký vtípek pro odrostlejší publikum, které se na film zcela jistě také dívá (např. jako doprovod). Ale sexy pihám, zrzavým vlasům a jiným přednostem Lindsay Lohan odpustíte mnohé. Djkoma to vystihl docela trefně. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herbie nie je najhorší film všetkých čias. Určité tempo mu uprieť nemožno (dosaďte si za "určité" niečo o chlp lepšie ako "katastrofálny") a letmé prečítanie dialógovej listiny plnej tých najohranejších fráz, fráziček a megafrází (hodinách na druhú smrteľne vážnym moralizmom tvorcov), by predpokladalo snáď definitívny úpadok detského žánru. Ten síce padá, ale aspoň za tie bleskurýchlo jazdiace autíčka a príjemnú dvojicu Matt Dillon - Michael Keaton ho z kvalitatívneho septiku ešte naposledy vyhrabať. ()

Reklama

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Klasická Disneyovka. Zhruba po pěti minutách víte jak to skončí, ale i přesto se skvěle bavíte. Důležité je vypnout a pak už se můžete vézt s Lindsay a Herbiem . Pokud si film pustíte za nedělního pochmurného odpoledne k odpočinku po náročném víkendu nemůžete se nebavit. Příjemné obsazení a nevtíravý humor, co víc si u jednoduché jednorázovky přát? :) 60% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě v dětství nějak minul, což mě trochu překvapuje, protože Lindsay Lohan jsem měla ráda a do videopůjčovny jsem chodila dost často. A možná bych ho před deseti lety ocenila daleko více než teď. Krásně tam vidíte to ponaučení, že si máte vážit věcí, které vám patří a že sobeckost je opravdu velká chyba, jelikož najednou můžete přijít o všechno. Příjemný snímek, ale když se to vezme kolem a kolem, tak dost zbytečný. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Kdybych tento film nevidel az tedka, mozna bych nerekl, ze je to uplne normalni tuctova komedie. V této době je opak ale pravdou. Navíc prostředí závodů a závodění s broukem udělali autoři opravdu dosti nereálný (bylo vidět jak jedou všichni hrozně pomalu), hlavní hrdinka je ještě tupá jak polínko a tak hodnocení nezachrání ani pár docela vtipných scén. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)
  • Maggie zaplatí Crazy Davovi za Herbieho 75 dolarů. To je přesně ta samá cena, jakou nabídl Jim Douglas za dopravu v původním filmu The Love Bug (1968, r. Robert Stevenson). (imro)
  • 50-milionový remake vydělal během prvního týdne (22. – 26. 6. 2005) nasazení do amerických kin jen 17,7 mil. dolarů, a jelikož ho promítali již od středy, víkendový zisk byl o 5 milionů menší. Víkendový výdělek byl nejmenším v historii pro film uváděný v počtu 3 500 kin. Během následujícího měsíce ale suma vzrostla až na 55,9 milionu. (imro)

Reklama

Reklama