Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdesi v dávnověku se vejce z rozbitého dinosauřího hnízda dostalo díky náhodě na malý ostrov, kde žijí lemuři. Ti vejce objevili zrovna ve chvíli, kdy se z něho vyklubal malý dinosaurus. Lemuři se ho ujali a pojmenovali ho Aladar. Jednoho dne ale na planetu Zemi dopadly meteority a způsobily děsivý požár na ostrově, kde žili. Jen díky Aladarově velikosti se lemuří rodina, která ho vychovala, zachránila. Aladar s nimi na zádech přeplaval na blízkou pevninu. Tam se přidali ke skupině mírumilovných dinosaurů. Díky následkům vesmírné katastrofy a krvelačnosti hladových predátorů se ale často ocitnou ve velmi nebezpečných situacích... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel Krnac smazal svůj příspěvek.

Uživatel Krnac smazal svůj příspěvek.

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Vjete o tom že ide len o akýsi remake Krajiny dávnych vekov? (v češtine Země dinosaurú)  Úprimne mi príde že to malo lepší scenár ako toto len to bolo pre viac deti ako toto takže s neho museli vypúšťať.

Lapa

Lapa (hodnocení, recenze)

byla by to nádherná podíváná kdyby dinosauři nemluvili, nebyly tam ty opice a to dotěrné moralizování. Ale dejme tomu, je to přece jenom film pro děti (i když místy to pro ně musí být dost hrůzostrašné)

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Grafika 5*; príbeh -1*. Škoda toho.... mohol to by ť celkom dobrý film, aj pre starších. Ja som na tomto takpovediac vyrástol, keďže som bol ako každé decko posadnuté dinosaurami, či to len ja?! :-| Ale aj tak - hudba 5*, no na 5* to aj tak nie je... možno 4+ ;D

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tu ma celkom prekvapuje tak relatívne nízke hodnotenie, ale podľa mńa sa jedná o jeden z najlepších animákov vôbec. V tomto žánri je u mńa určite v TOP5. Dokonalá animácia, skvelá vizuálna stránka, výborný príbeh a zaujímavé postavy. Nad nejakými nelogičnosťami sa v tomto žánri určite nezamýšľam.

trumpeta

trumpeta (hodnocení, recenze)

Animace vynikající. Ale co pochválit ještě? Příběh, který je jasný od začátku. Pointa bez nápadu. Mylím, že nás většina předškoláků poučí o jménech a vlastnostech disnosaurů, o kterým jsme neměli tušení - tak proč jim tam tvůrcové dali opice??

Le_Chuck

Le_Chuck (hodnocení, recenze)

Dan9K: Nebzpecny film...normalne si decka budu mysliet, ze dinosauri dokonca rozpravali !!!

Reklama

Reklama