Reklama

Reklama

Co je nového, kočičko?

  • Česko Co je nového, kotě? (více)
Trailer

Mike má problém – příliš mnoho krásných žen najednou. Navštíví tedy psychiatra. Čím víc se ale doktor dozvídá o Mikeových výbojích, tím víc roste jeho vlastní touha. Mikeovy “potíže” ničí jeho vztah se snoubenkou Carol, ale on se přesto nedokáže přimět k tomu, aby se jiných žen vzdal. Jeho kamarád Victor má opačný problém – nedokáže si najít vůbec žádnou dívku. Carol řekne Mikeovi, že pokud se nevezmou, jejich vztah skončí. Mike se při svých romantických dobrodružstvích zaplétá do celé řady vzrušujících eskapád, které mají neuvěřitelně legrační následky. Carol flirtuje s Victorem, aby v Mikeovi vzbudila žárlivost. Mike se pokouší podstrčit jednu ze svých dívek svému psychiatrovi. Skutečný zmatek ale vypukne, když přijedou na návštěvu Carolini rodiče a zapletou se do této strategické hry. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

classic 

všechny recenze uživatele

Woody triumfuje ako scenárista aj ako herec v debute,ktorý pre neho znamená posun vpred v náruživom obkolesení krásnych žien,z ktorých padám na zem,Peťo O'Toole je v siedmom nebi,keď môže každú chvíľu obšťastniť dajakú babenku,čo sa mu dostáva v podobe nádherných žien:Romy Schneider,Capucine,či Ursula Andress aj ďalších,a tak je nútený navštíviť psychiatra Dr.Fritza Fassbendera,čiže Peťo Sellers(S Michaelom Fassbenderom nie sú v rodine),v ktorom prebúdza tajné túžby... Najsympatickejšia je mi s počudovaním Sissi,Bond Girl poznám,ale takmer nič som s ňou nevidel,keď ju tu vidím,tak dokáže s prehľadom extrémne podráždiť a s krásavicou Capucine by som si dal kapučíno a nielen to v úvodnom fantastickom songu "What's New, Pussycat?" v podaní Toma Jonesa v crazy komédii s ansámblom,ktorý nebude nudiť s Lawrencem z Arábie alebo s Insp. Jacquesom Clouseauom,kde Peter má kopec zaujímavých úloh aj na (Kubrickovych filmoch...). Lákavá ponuka v podobe krásnych herečiek,dvoch slávnych Petrov,debutu Woodyho v pasážach scén,ktoré potešia,aj keď pripúšťam,že pre každého to nie je,ale ak sa nájde niekto odtiaľto,kto je sympatický,tak voľba to zlá nebude. Ja som si vychutnal ženské obsadenie,hercov,ktorí niečo dokázali a fajnový debut scenára tvorcu,ktorý toho napísal neúrekom...and cetera... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Už úplne chápem Woodyho, keď sa po zhliadnutí tohto filmu rozhodol, že nenechá režírovať svoj scenár niekoho iného (aké dobré bolo to rozhodnutie všetci vieme!) Pussycat je prvú hodinu doslova kabaret- ukričaný, rýchly, chaotický..zmes skečov, ktoré akože držia pohromade. Woodyho repliky v tom celom chaose zanikajú, réžisér je riadne drevo a prehrávajúci herci tomu celému fakt nepomáhajú... A keďže všetci asi vedeli, že to asi nie je bohviečo tak v poslednej polhodine všetko zrýchlili, zbúchali jedno cez druhé a ešte pridali na plyn a aspoň tá situačná komika bola super (Sellersova vikingská žena rules!!!:). Pussycat nie je prúser- je to len neokresaný a zle zrežírovaný scenár jedného ešte nie úplne vypísaného superkomika. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Vůbec by to nebyl špatný film, jen ten Woody Allen do scénáře dal radši všeho víc, aby se divák nenudil, a výsledkem je až zbytečný chaos. On i v chaosu musí být trochu pořádek a tady už jsem místama nevěděl, která ženská je která. Základ ale solidní, poselství je jasné: ať je chlap či ženská sebeblbější, pokud dobře vypadá, úspěch má vždycky. 60% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Láska dokáže být pořádně šílená a rodí blázny. Nevěříte? Tak Co je nového kočičko vám to názorně ukáže na  osudech nepolepšitelného sukničkáře, psychiatra, který by sám potřeboval psychickou pomoc a nesmělína, co nedokáže se ženami naopak navázat žádný vztah a tak alespoň pomáhá do kostýmů dívkám učinkujícím v baru. Nenapadlo mě, že když donutím dědu (fanouška Woodyho Allena), aby z DVD kolekce Woodyho filmů pro dnešní večer vytáhl Kočičku kvůli účasti mého oblíbeného Sellerse, setkám se pět dní po zhlédnutí Jak ukrást Venuši neplánovaně opět s Peterem O´Tolllem! A to rovnou opět v další šedesátkové komedii, byť v tentokrát úplně jiného typu a v úplně jiné poloze.   Jedná se sice o debut Woodyho Alena, do kterého mu navíc bylo dost zasahováno ale občas už má řádně šílené grády. Nad některými absurdními nápady se až tají dech, dokonce jsem zažil několik obrovských výbuchů smíchů. Tak  zatímco v úvodu a ke konci film solidně šlape v prostředku si dost vybere svá hluchá místa, kdy se ani není čemu smát. Navíc film spíš směs několika absurditek, než film se souvislým příběhem ze kterého by inteligentně vyplývaly vtipy. Tady je potřeba jenom sednout, nechat se bavit a na nic nemyslet. Což určitě není tak těžké. Ale pokud se podle znalců Woodyho díla zde autor ještě rozehřívá, přizpůsobuju tomu i své průměrné hodnocení. I když legendární ústřední  písnička by si zasloužila tak deset hvězd. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Herci jsou skvělí, ženy jsou krásné a Allenův scénář má vyborné momenty (dialogy). Film je ale o dost delší než by mu slušelo a je vcelku necitlivě střižen. Jinak sebeparodické, vtipné, ucházející, honička na motokárách je senzační. Špatná je postava Dr. Fritze Fassbendera (extrémně nesympatická pro své vlásky a džínové košile) a scénaristický se mi nelíbí ta krkolomná snaha nahnat všechny "hrdiny" do jednoho hotelového pokoje.. Zvláštní je, že asi není nic moc co bych chtěl k filmu říci. A to znamená, že to vidím na tři hvězdičky. Průměrná komedie, na kterých je zajímavý typicky allenovský trademark. Prostě jsem si slíbil, že si pořádně projedu práci Woodyho Allena a tak začínám u téhle scénaristické a herecké celovečerní prvotiny. Allen je Allen už ve svém prvním filmu, ale jako herec si určitě zaslouží větší prostor. Těším se na další věci, které uvidím. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (6)

  • Capucine hraje postavu jménem Renée Lefébvre. Rodné jméno Capucine je Germaine Lefébvre. (HellFire)
  • Postava Michaela byla původně psána na tělo Warrenu Beattymu (výrazem "kočičko" často oslovoval svoje skutečné dívky). Když byla z obsazení stažena jeho tehdejší známost, herečka Leslie Caronová, odřekl. (džanik)
  • Filmový debut Woodyho Allena. (HellFire)

Související novinky

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

09.02.2023

V požehnaném věku čtyřiadevadesáti let odešel do muzikantského nebe oceňovaný americký skladatel popmusic, pianista, textař a hudební producent Burt Bacharach. Médiím tuto zprávu předala jeho mluvčí… (více)

Reklama

Reklama