Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

kalap 

všechny recenze uživatele

Uf to Vám bol horor už dávno som sa tak nebál, srdce mi búšilo až kdesi v hrdle zimomriavky mi chodili po celom tele aj pod kožou a čo najhoršie strašne som potreboval na záchod, močové cesty ma doslova pálili, ale bál som sa vstať, tak som to chcel nejak prekonať, až som sa začal strašne potiť a zrazu na záchod som už nepotreboval, lebo ja som ten moč jednoducho vypotil a vlastne som sa osprchoval vlastným močom, no hrôza. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

To byl Gritters, hned na začátku? Jo není nad sex pod hvězdami, ať žije kempování. Příběh krásně pomalu a zbytečně plyne a když se začne něco konečně dít, tak kamera zešílí jak nasraná vosa a začne zmateně škubat, trhat, skákat a divák je ušetřen děje, protože nic nevidí. Ke konci jsem se už jen smál...co budeme dělat....co budeme dělat!....áááááá, co uřízneme teď, doktore? Hlavu, reřisérovi!!!! ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Vcelku chytlavá zápletka a zajimavé monstrum se ztrácí za objektivy zmatené kamery, která hodně kazí výsledný dojem z filmu - některé scény jsem si musel pomaleji přehrát, abych vůbec něco viděl. S čímž samozřejmě souvisí absence jakékoliv hustší atmosféry, která by byla tady opravdu na místě - tři postavy zabarikádované na benzínce s monstrem okolo ní... Nakonec je z toho tuctové béčko. 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie. Začiatok bol síce pomalší, ale našťastie to netrvalo dlho, odkedy prídu nešťastníci na tú benzínku, snímok výrazne naberie na napätí a atmosfére. Prekvapili aj slušné gore scénky a mordovačky. To najlepšie však čo ma v horore po dlhej dobe potešilo je zhmotnená predstava niečoho neurčitého, desivého zla, proti čomu sa účinná zbraň hľadá len ťažko. Film mi v tomto smere pripomenul Vec, len tu "nákaza" zaúradovala prakticky okamžite, nekompromisne a riadne nepríjemne. Na druhú stranu výrazne otravovala zlá kamera, hlavne v kritických chvíľach, roztrasené a chaotické zábery často degradovali tie najlepšie scénky. Ale aj napriek zmieneným nedostatkom, snímok by nemal uniknúť pozornosti žiadneho hororového fanúšika, za pozretie stojí. 60/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Na opuštěné benzínce si dali nedobrovolné dostaveníčko pár, který tvoří kriminálník s fetačkou, kteří unesli párek intelektuálů přijíždějících sem kempovat a spolu s nimi je tu hlavně ježatá potvůrka s bodlinami lačnící po lidském mase a hlad má prakticky pořád. Když vás tahle potvora kousne nebo se píchnete o její bodlinu, tak to z vašeho těla udělá chodící zmutovanou mrtvolu s odpadávajícími kusy končetin, které se navíc samovolně pohybují. Nápad dobrý leč ne naplno využitý. Výchozí situace je jako stvořená pro pořádná hororová jatka, která se ovšem nedostaví v plné parádě a tak tento horor těží spíše ze situace bezprostředního ohrožení ústřední trojky (fetačka umře hned na začátku), která přes počáteční nevraživost bude muset chtě nechtě spolupracovat, aby se z téhle šlamastyky dostala a jediným klíčem, jak zvítězit v nerovném boji, je odhalit protivníkovu slabinu spočívající v tom, že se jedná o teplomilného tvora, kterého jsem si díky ultrazběsilému střihu užil tak napůl a stejně tak napůl jsem si užil tento horor. Asi jsem chtěl od tohohle hororu větší napětí i hutnější atmosféru a hlavně těch krvavých a drastických scén nebylo mnoho a jedna odřezaná ruka zaživa hrůzu nenažene. Rozhodně průměrný horor s hvězdami nižší svítivosti (největší hvězdy jsou tu obrýlený Paulo Constanzo a snaživá Jill Wagner) z kterého je cítit promrhaný potenciál. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama