Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deset let po událostech prvního dílu se chudá Kalifornie chystá vstoupit do Unie. Pistolník McGivens se sice pokusí se svou bandou zmařit výsledky referenda, zasáhne však Zorro a jejich záměr překazí. Potom se vrátí na svou haciendu, kde žije coby don Alejandro de la Vega s milovanou manželkou Elenou a synkem Joaquinem, který obdivuje Zorra a otci vyčítá, že není statečný jako on. Ani Elena není spokojená. Vyčítá manželovi, že bojem za svobodu a spravedlnost zanedbává rodinu. Jejich spor dojde tak daleko, že Elena požádá o rozvod a začne se objevovat ve společnosti po boku Francouze Armanda. Mezi zastánci vstupu do Unie a jeho odpůrci, kteří se obávají, že narušená rovnováha sil povede k občanské válce, roste napětí. Zatímco Alejandro na jedné straně utápí manželskou krizi v alkoholu a na druhé dál bojuje za spravedlnost, Elena je nucena spolupracovat se dvěma agenty, kteří znají Zorrovu totožnost a za své mlčení požadují informace o Armandovi. Také Alejandra vedou stopy k Armandovi. Zjistí, že pro něj pracuje i McGivens a že jejich cílem je překazit připojení Kalifornie k Unii. Manželé se při pátrání několikrát střetnou a odhalí Armandovy záměry s novou, extrémně silnou výbušninou. Zorro chce vyhodit do vzduchu vlak, který ji převáží, všimne si však, že uvnitř je jeho rodina. Je odhodlán ženu a syna zachránit a jednou provždy zúčtovat se zrádným Armandem a jeho muži. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
02:28
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
01:20

Související novinky

Šílený Zorro

Šílený Zorro

30.04.2011

Někdo ve studiu 20th Century Fox si myslí, že je načase, aby se vrátil maskovaný mstitel Zorro. Rozhodně ale nečekejte návrat Antonia Banderase – konec konců, po skvělé jedničce přišla Legenda o… (více)

„Restartér“ Bonda zkusí komiks

„Restartér“ Bonda zkusí komiks

06.02.2009

Studio Warner Bros. chce navázat na megaúspěch Temného rytíře a po vzoru Harryho Pottera plánuje rozmáchlou sérii o gothamském mstiteli. Takže trilogií to neskončí, ať už bude Nolan ochoten v… (více)

Bay sa pohrá s robotmi

Bay sa pohrá s robotmi

14.07.2005

Bayova dovolenka na Ostrove sa pomaly končí a režisér už všetok svoj pracovný čas venuje príprave akčného (a primerane drahého) sci-fi plného pestrofarebných robotov s názvom TRANSFORMERS. Jedným z… (více)

Reklama

Reklama