Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (341)

Cival 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemný, realistický a v emocích a psychologii nadmíru dospělý patvar mezi romantickou komedií a skoro-existenciální romancí. Uma mě oslnila nejen zevnějškem, Younger nasadil brouky do hlavy na tři dny dopředu. Povinnost pro diváky řešící vztahy do větší hloubky než na Libimseti.cz (resp. nejen do TÉ "hloubky" :-). 70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Analyze This Meryl! Bláznivá zamilovanost často končí jen empirií a možná je tomu tak dobře. Younger se vydal po mostu klasických romantických komedií směrem k Newyorčanovi Woody A. Někde v prostředku se však zastavil, chvíli pošlapoval na místě, aby nakonec přelezl zábradlí a skočil dolů. Utonul? Analyze That.. Klasické moudro říká, že nejlépe se naučíš jezdit na starém kole a já za sebe dodávám, že pokud má povedený design, je velmi těžké z něho sesednout.. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

U Prime jsem si konečně přiznal, jak je pro velmi těžké psát komentáře k filmům, které mám mezi 50 – 70%. Jednak už jen tím, jak bojuji vnitřně s tím, že tyto filmy, které nejsou nic proti ničemu, tj. neublíží, neuškodí, ale nezanechají až na pár mžiků nějaký dojem, se mi jeví psaní komentářů jako zbytečné Bohužel, i když proč bohužel, tenhle film je takový.. Je vyvážený, jemně nadprůměrný Nadstandardně standardní pasivní zábava. O nadprůměr se postaral trojlístek hlavních představitelů, kteří tento film zvedli a dali mu život Tenhle film je inteligentní, lehký není špatný ani hloupý ani převratný, jak říkám, je to lepší střed filmového spektra. A to je taky fajn, ne? ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Máte pocit, že rodiče vašeho vyvoleného by nemuseli být vaší osobou nadšení? Žádné strachy, pokud jste se nic netušíce nerozvalovali po pohovce v ordinaci s vaší potenciální tchyní a nevykládali jí podrobnosti z vašeho vztahu, tak to tak hrozné určitě nebude. Scénu, kdy nevinně nevědomá Rafi líčí zuby skřípající Lise své nadšení z jisté části těla Lisina syna, jsem proplakala smíchy. Ovšem nutno říci, že jakkoli je Uma herečka více než schopná, nebýt Meryl, byl by to nanejvýš slušnější nadprůměr. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Celý čas som mal neskutočné nutkanie kričať na Umu nech ukáže cicku :), sorry. Ale čo už, fakt sa na ňu dobre pozerá, nielen chlapsky a nadržane, ako na sexuálny objekt, ale aj nestranne, ako na kvalitnú herečku (dá sa to asi tak desať sekúnd po orgazme, potom je to zas len o tej nadržanosti). Aby ale tento koment nebol moc sexistický, odpichnem sa od samotného názvu, najkrajší čas. S týmto filmom to bol fakt tie necelé dve hodky najkrajší čas. Moc príjemné dielko. A Meryl to je nezmar, zahrá všetko a vždy na 200%. 80% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Film dostal od MPAA původně ratingové omezení přístupnosti R, nakoneč však bylo zmírněno na PG-13. (jezurka42)
  • Autorem obrazu, který Rafi (Uma Thurman) považuje za svůj nejmilejší, je americký malíř lotyšského původu Mark Rothko. (venus)
  • Během prvních třech dnů promítání (28. – 30. 10.) vydělala 22-milionová romantická komedie 6,2 milionu dolarů a celkový obrat se v kinech USA vyšplhal na 22,7 mil. dolarů. (imro)

Reklama

Reklama